Bonjour.zima: Cozy kućice na Bjelašnici i Jahorini - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.zima: Cozy kućice na Bjelašnici i Jahorini

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
4.1.2024.

Četvrti je dan u novoj godini i još uvijek niste spremni spustiti se s planine i vratiti rutini?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda imamo rješenje za vas, a dodatno će vas obradovati ako ste u potrazi za svojim cozy vikend domom i lokacijom za skijanje. Bonjour.zima rubriku završavamo ovim člankom. Obilježile su je stylish kombinacije, snowboarding, skijanje, igre na snijegu i tri kućice na Zlatiboru, Tari i Kopaoniku. Slično ovom virtuelnom putovanju na ove tri lokacije odlučili smo, još jednom, istražiti i bliže okruženje.

Pronašli smo kućice na Jahorini i na Bjelašnici te smo sigurni da će u narednom periodu barem jedna od njih biti vaša odabrana lokacija za odmor.


Jahorinski kutak

Ovaj kutak čine tri kućice A - frame oblika. U svakoj od njih mogu boraviti četiri osobe, a opremljene su zasebnim kupatilima, kuhinjama i svim detaljima koji su vam neophodni za ugodan odmor. Ono što će vas dodatno obradovati, ako odlučite ovdje provesti vrijeme u ljetnom periodu, je pristup privatnom bazenu.

 Coeur de la Montagne

Planinska kuća Bjelašnica ima interijer o kojem smo već govorili, no, ne možemo odoljeti tome da je ne izdvojimo i ovaj put. Ovaj interijer savršena je kombinacija udobnog, modernog i cozy uređenja. Hoćete li se prvo smjestiti uz gramofon, zaljuljati uz knjigu ili zagrijati pored kamina?

 Rusovo Resort

Još jedna lokacija na Jahorini koja će privući posebnu pažnju u sezoni skijanja. Nalazi se nedaleko od skijaške staze, a domaćini ovog resorta svojim gostima su omogućili prijevoz i svu neophodnu skijašku opremu. U interijeru prevladavaju boje drveta i moderno uređenje kojim vladaju velika količina svjetlosti i bajkovit pogled na prirodu.

 

* * *
Naslovna fotografija: @rusovo.resort

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno