Bonjour.zima: 3 cozy apartmana na Kopaoniku, Tari i Zlatiboru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.zima: 3 cozy apartmana na Kopaoniku, Tari i Zlatiboru

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
1.1.2024.

Pobrinuli smo se da u skoro svakom trenutku znate gdje u Bosni i Hercegovini možete pronaći apartman ili kućicu koji odgovaraju vašim potrebama narednog odmora i planovima za vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj put, kroz seriju članaka Bonjour.zima, otputovat ćemo i u region. Svjesni toga da su pred nama dani uživanja u zimskim sportovima, sunčanju nosića na planinama uz kuhano vino i čaj, istražili smo luksuzne i interesantne kućice i apartmane na Tari, Zlatiboru i Kopaoniku
Izdvojili smo tri koji svojim interijerom odgovaraju kreiranju idealne zimske, cozy atmosfere.


Kopaonik 

Woodside na Kopaoniku odiše luksuzom koji ne oduzima nimalo na toploj i cozy atmosferi. Boravak u ovom apartmanu uključuje i korištenje Spa & Wellness centra i parkinga, a recepcioneri su vam na raspolaganju 24 sata. 
Zlatibor

Cozy, cozy, cozy! To je sve što nam je u glavi kada pogledamo uglove ovog interijera. 
WonderWood View se nalazi na Zlatiboru, a mi već jedva čekamo vidjeti sjajne fotke koje će nastati kada se ušuškate pored ovog plišanog medvjedića. 


Tara

Na Tari smo pronašli Planinsku kolibu koja savršeno odogovara svemu što tražimo ove zime. Kao i kada je riječ o prethodne dvije i ovdje vlada cozy atmosfera s toplim nijansama u interijeru, a karakteristična je po količini svjetla i velikim prozorima. 
Količina svjetla u kombinaciji s bojama u ovaj osunčani interijer zaista unosi poseban vibe na kakav najčešće i pomislimo kada poželimo mini odmor van grada i daleko od buke.

 

* * *
Naslovna fotografija: @sofikulin
Foto: Booking.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno