Kuća u Blagaju sa bazenom i pogledom na rijeku utočište je za istinski odmor ovog ljeta - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Kuća u Blagaju sa bazenom i pogledom na rijeku utočište je za istinski odmor ovog ljeta

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA
24.5.2023.

Proljeće i ljeto zaista imaju svoje posebne čari, posebice u Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunce, sladoledi, miris tek ubranog voća, roštilj, odmor na bazenu uz dobru knjigu i omiljeni sok/koktel, samo su neki od razloga zašto volimo ovo razdoblje. I da, odmah se tu kreira i misao o nekoj kućici u kojoj bismo provodili ovakve dane.

Opisana kao imanje gdje se priroda susreće sa historijom uz prekrasan pogled na rijeku i bazenom, Stara kuća Paparosa je nedavno renovirana kuća za odmor u Blagaju u kojoj zamišljamo ovu idilu.

 

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com

 

Klimatizovana kuća za odmor sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje i dva kupatila sa tuš kabinom. Objekat nudi pristup terasi, besplatan privatni parking i naravno, prostor za piknik gdje možete provesti dan na otvorenom.

 

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com

 

Detalj koji nam se posebice svidio jeste kutak sa prekrasnim pogledom na bazen i vrt. U ovoj prostoriji možete se jednostavno opustiti ili uživati uz zvuk klavira ako znate svirati.

 

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com


 

Za sve koji ne mogu zamisliti odmor bez roštilja u vanjskim prostorima kuće nalazi se potpuno opremljeni roštilj i kuhinja na otvorenom gdje možete pripremati razne specijalitete. Također, cijeli prostor je potpuno ograđen i nudi potpunu privatnost.


 

Foto: airbnb.com


 

Stari most Mostarudaljen je 12 km od vikendice, Kuća Muslibegovića udaljena je otprilike 13 km a vodopad Kravica 42 km. U nastavku donosimo još nekoliko fotografija, a sve ostale informacije možete pronaći na njihovom airbnb ili Booking profilu.

 

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com

Foto: airbnb.com***
Naslovna fotografija: airbnb.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno