Kreirali smo listu restorana u Mostaru koja su nam preporučili naši čitatelji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kreirali smo listu restorana u Mostaru koja su nam preporučili naši čitatelji

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
17.5.2023.

Foodie vodiči uvijek ukradu posebnu pažnju naših čitatelja, stoga smo ovih dana odlučili poslušati upravo vas i kreirati listu restorana u Mostaru koja volite posjećivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što smo početkom godine podijelili listu 5 restorana za 5 radnih dana veliki broj naših čitatelja javio nam se sa zanimljivim prijedlozima koje jednostavno nismo mogli zadržati za sebe. S obzirom da smo i sami gurmani i da volimo provoditi vrijeme uz kvalitetan obrok odlučili smo na našem Instagram profilu kreirati anketu gdje ste nam mogli preporučiti vaše omiljene foodie lokacije u gradu Mostaru, a u nastavku donosimo vaše odgovore.


Del Rio

Restoran koji ste više puta spomenuli u našoj anketi je upravo Del Rio koji je smješten na adresi Kardinala Stepinca 12. Del Rio krije raznoliku ponudu jela, a posjetitelji najviše hvale riblji menu.
 Megi 

Prepoznatljivi talijanski restoran koji se nalazi na Aveniji nudi veoma zanimljiv izbor tradicionalnih mediteranskih jela. Restoran Megi već duži niz godina jedan je od omiljenih restorana na mostarskoj gourmet sceni, a veliki broj posjetitelja preporučuje njihove lazanje.


Hotel Emporia - Carski vinogradi

Hercegovačka Toskana o kojoj smo vam i ranije pisali posjetiteljima nudi moderna jela koja će vrlo brzo ukrasti vaše simpatije. Restoran je udaljen nekoliko kilometara od centra grada Mostara, a nudi prekrasan pogled na vinograd.

 

 


Taboo

Riječ je o restoranu koji je stekao zavidno mjesto na mostarskoj gourmet sceni, a čija jela potpisuje talentirani chef Severin Terzić. Taboo krije raznoliku ponudu jela moderne i japanske kuhinje, a smješten je na adresi Vukovarska bb. 


Blok Bar

Blok Bar se nalazi u tržnom centru Orca, nedaleko od Mepas Malla. Riječ je o restoranu koji ima zanimljiv jelovnik na kojem se posebno ističu ukusni burgeri.

 Pablo's Restaurant & Club

Restoran na adresi Kneza Branimira 11 ima modernu kuhinju s pretežno talijanskim specijalitetima. Na ovoj foodie lokaciji posjetitelji najviše preporučuju mesni jelovnik.


Hindin han

Restoran koji je udaljen samo nekoliko koraka od Starog mosta krije jelovnik s tradicionalnim jelima. 

 


 

MM restoran

Restoran smješten na adresi Mostarskog bataljona 11 posjetiteljima nudi raznoliku ponudu lokalnih i tradicionalnih jela. MM restoran je posebice poznat po ponudi za doručak.

Gonzales

Restoran moderne kuhinje koji ima raznoliku ponudu jela krije se na adresi Bleiburških žrtava 23. Iako se jelovnik sastoji od zanimljivih steak opcija, preporučili bismo vam ovdje ukusnu pizzu.

 Prestige

Smješten u tržnom centru Mepas Mall, restoran Prestige je odlična ideja za predah od shoppinga i pauzu za ručak. Na jelovniku restorana Prestige se nalaze prepoznatljiva jela moderne kuhinje, a restoran krije i zanimljivu vinsku kartu.


Šadrvan

Restoran koji je udaljen par koraka od Starog mosta nudi jedinstven foodie užitak. Šadrvan nudi raznolik izbor jela turske, mediteranske i lokalne kuhinje.

 Urban taste of orient

Restoran s #wow pogledom na Stari most jedan je od omiljenih foto kutaka u gradu Mostaru. Urban taste of orient nalazi se na adresi Mala Tepa 22 i nudi bogate plate koje će instant ukrasti vašu pažnju.

 Romanca

Restoran koji se nalazi na izlazu iz grada, a koji je nastao kao dio turističkog projekta “vinska cesta” nudi zanimljiv popis jela i zanimljivu vinsku kartu. Okružen čokotima vinove loze ovaj restoran pravi je užitak za gurmane.


Verso

Udaljen nekoliko metara od Starog mosta, ovaj restoran idealno mjesto je za pauzu nakon razgledavanja grada. Jelovnik krije zanimljivu ponudu jela od moderne pa sve do talijanske kuhinje. 

 Libro

Ako ste pak ljubitelj lokalnih aroma i prepoznatljivih jela koja su nam pripremale bake onda biste trebali zaviriti u restoran Libro. Naime, riječ je o foodie lokaciji uređenoj u rustikalnom stilu, a koja nudi zanimljiv popis ukusnih specijaliteta tradicionalne kuhinje.
 

* * * 
Naslovna fotografija: @carski_vinogradi_emporia_hotel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno