Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za dečka - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za dečka

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.men
7.12.2023.

Bliži nam se vrijeme blagdana i sigurni smo da sve vas raduje atmosfera koja zavlada gradom i vašim domom, ali i međusobno razmjenjivanje poklona s najbližima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako smo i ove godine odlučili za vas pripremiti veliki Bonjour.holiday vodič koji će pomoći pri izboru idealnog poklona za svaku vama važnu osobu. Vjerujemo da je pronalazak onog savršenog poklona za vašeg dečka jedan oblik umjetnosti jer treba pronaći onaj koji će iskazivati vaše emocije, ali se i uklopiti s njegovim stilom i unikatnim karakterom.

Stoga smo se potrudili da, prije svega, izdvojimo nezaobilazne klasike poput parfema koji će začiniti svaki zagrljaj kada se zrakom pronese njegov miris. Tu se našao i set ukusnih proizvoda koji su pri tome i afrodizijak, ali i dekoracija za istinske poznavatelje domaće interijer scene, koja će se uklopiti u svaki prostor.


Priča i vrijednost koja se krije iza svakog proizvoda

Za ovogodišnji shopping vodič ostali smo vjerni tome da promišljeno biramo svaki proizvod koji će se naći na listi, kako bismo bili sigurni da ćete sa svakim od njih uljepšati svakodnevicu vama dragih osoba, a samim time i sebi.

Da bismo olakšali proces osmišljavanja idealnih poklona, uz kategorije stvorene za svakoga (prijateljicu, mamu ili sestru, dečka, it djevojku iz vašeg društva, beauty entuzijasticu ili home&interior zaljubljenicu), ispod svakog proizvoda dodali smo i link koji će olakšati proces kupnje.

Kako bismo dodatno naglasili koliko smo posvećeni priči koja se krije iza svakog poklona, dodali smo i vrijednosti proizvoda koje će olakšati potragu za onim idealnim. Možda želite onaj s kojim ćete podržati male brendove i lokalnu proizvodnju, cruelty free proizvod koji pokazuje ljubav prema našim krznenim prijateljima ili pak eco friendly koji voli našu planetu. Dodatno podržite i woman owned brendove ili birajte nagrađivane proizvode koji su s vremenom stvorili status kultnih komada.

Što god birali, svaki od ovih proizvoda priča je o kvaliteti, kreativnosti i ljubavi koju kroz poklon možete izreći svojim bližnjima.
Bez obzira na njegov karakter, stil i interese, ovo su pokloni koji će obožavati. 


*Na Instagram stranici diblong brenda možete sudjelovati u adventskom darivanju unutar kojeg vas očekuju zanimljivi pokloni!


_________________________________________________

***
Priprema: Bonjour.uredništvo
Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci