Bonjour.holiday vodič: Pokloni za it djevojku iz vašeg društva - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.holiday vodič: Pokloni za it djevojku iz vašeg društva

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
20.12.2023.

Svaka ekipa se sastoji od djevojaka različitih karaktera koji se međusobno dopunjavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedna je fashionistica, druga foodie, treća beauty entuzijastica… A onda je tu i ona it djevojka iz vašeg društva, koja poznaje posljednje modne, beauty i interijer trendove i zna koji su to kultni proizvodi koje i sama želi dodati u svoj ormar ili na svoju beauty policu.

Kako ju impresionirati poklonom? Jednostavno izaberite neku od ideja koje smo izdvojili u našem velikom Bonjour.holiday vodiču.

Na ovoj listi koja je stvorena za it djevojke, našli su se kultni proizvodi koje ona poznaje (i zasigurno priželjkuje imati). Sigurni smo da će znati cijeniti pažnju koju joj pokažete kroz odabir poklona koji nose imena brendova čije je ime prepoznatljivo na beauty sceni.

Na ovu trendy listu dodali smo kultne proizvode, od niche parfema, kreme za lice, maskare i uređaja koji će joj olakšati beauty rituale, do chic nesesera u kojem će ponijeti svoje nove omiljene beauty pratioce.


Priča i vrijednost koja se krije iza svakog proizvoda

Za ovogodišnji shopping vodič ostali smo vjerni tome da promišljeno biramo svaki proizvod koji će se naći na listi, kako bismo bili sigurni da ćete sa svakim od njih uljepšati svakodnevicu vama dragih osoba, a samim time i sebi.

Da bismo olakšali proces osmišljavanja idealnih poklona, uz kategorije stvorene za svakoga (prijateljicu, mamu ili sestru, dečka, it djevojku iz vašeg društva, beauty entuzijasticu ili home&interior zaljubljenicu), ispod svakog proizvoda dodali smo i link koji će olakšati proces kupnje.

Kako bismo dodatno naglasili koliko smo posvećeni priči koja se krije iza svakog poklona, dodali smo i vrijednosti proizvoda koje će olakšati potragu za onim idealnim. Možda želite onaj s kojim ćete podržati male brendove i lokalnu proizvodnju, cruelty free proizvod koji pokazuje ljubav prema našim krznenim prijateljima ili pak eco friendly koji voli našu planetu. Dodatno podržite i woman owned brendove ili birajte nagrađivane proizvode koji su s vremenom stvorili status kultnih komada.

Što god birali, svaki od ovih proizvoda priča je o kvaliteti, kreativnosti i ljubavi koju kroz poklon možete izreći svojim bližnjima.
U nastavku donosimo ideje za poklone koji su stvoreni za it djevojke i koji će odražavati njen besprijekoran ukus. Ovo je pažljivi odabir proizvoda sa stilom koji će ju sigurno usrećiti. 


 

_________________________________________________

***
Priprema: Bonjour.uredništvo
Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci