Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za mamu ili sestru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za mamu ili sestru

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
5.12.2023.

Dopamin i endorfin su hormoni poznati po tome što stvaraju osjećaj sreće i euforije, a mi znamo provjereni način kako povećati njihovu razinu. Poklonima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz iskren osmijeh i zagrljaj, darivanje drage osobe će podignuti nivo hormona sreće i kod vas i kod njih, stoga ne čudi što sve nas u ovom periodu obuzme blagdanska euforija uzrokovana razmjenom poklona.

Uz to, vjerojatno nema veće sreće od darivanja mame ili sestre, kojima znate najskrivenije želje, upoznati ste s njihovim dnevnim ritualima i znate što će im izmamiti osmijeh na licu.

Mi smo sigurni da će se taj osmijeh pojaviti kada u neodoljivom omotu s mašnom pronađu skrivena malena beauty blaga, poput kreme za lice stvorene za osjetljivu kožu ili pak čitavog seta za njegu lica i tijela.

Osmijeh će im se na licu pojaviti i kada vide jednu kultnu parfemsku kreaciju koju smo dodali na listu, ali i komad nakita koji će svojim decentnim sjajem upotpuniti svaki look. 


Priča i vrijednost koja se krije iza svakog proizvoda

Za ovogodišnji shopping vodič ostali smo vjerni tome da promišljeno biramo svaki proizvod koji će se naći na listi, kako bismo bili sigurni da ćete sa svakim od njih uljepšati svakodnevicu vama dragih osoba, a samim time i sebi.

Da bismo olakšali proces osmišljavanja idealnih poklona, uz kategorije stvorene za svakoga (prijateljicu, mamu ili sestru, dečka, it djevojku iz vašeg društva, beauty entuzijasticu ili home&interior zaljubljenicu), ispod svakog proizvoda dodali smo i link koji će olakšati proces kupnje.

Kako bismo dodatno naglasili koliko smo posvećeni priči koja se krije iza svakog poklona, dodali smo i vrijednosti proizvoda koje će olakšati potragu za onim idealnim. Možda želite onaj s kojim ćete podržati male brendove i lokalnu proizvodnju, cruelty free proizvod koji pokazuje ljubav prema našim krznenim prijateljima ili pak eco friendly koji voli našu planetu. Dodatno podržite i woman owned brendove ili birajte nagrađivane proizvode koji su s vremenom stvorili status kultnih komada.

Što god birali, svaki od ovih proizvoda priča je o kvaliteti, kreativnosti i ljubavi koju kroz poklon možete izreći svojim bližnjima.
Začinite poklon toplim zagrljajem i iskrenom čestitkom u kojoj ćete im reći koliko ih volite. Tako će svaki proizvod s liste postati poklon za pamćenje!


*GAZZDA proizvode moguće kupiti u Gazzda Flagship Store na adresi: Generala Mehmeda Alagića 4 i 6, Sarajevo


_________________________________________________

***
Priprema: Bonjour.uredništvo
Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci