Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za home&interior ljubiteljice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za home&interior ljubiteljice

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJER I DIZAJN
15.12.2023.

Ako u svom krugu omiljenih ljudi imate veliku zaljubljenicu u interijere, onu koja mašta o upečatljivim komadima i detaljima s kojima bi upotpunila svoj dom, a niste sigurni što joj pokloniti u ovim nadolazećim blagdanima, tu smo za vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U našem velikom Bonjour.holiday vodiču spremili smo nekoliko ideja koje su stvorene za home&interior ljubiteljice. Složili smo listu poklona s kojima ćete jednoj istinskoj interijer insajderici pokazati koliko dobro poznajete scenu te ju oduševiti detaljima koji mogu u svaki dom unijeti dozu cozy glamura.

Pri kreiranju ove liste, za početak smo se vodili onim ugodnim osjećajem koji pruža čista, mirisna i mekana posteljina u koju se svi poželimo zavući na kraju dana, stoga se tu našao kvalitetan set posteljine, ali i omekšivač koji će svojim neodoljivim mirisnim notama uljepšati svaki san vaše prijateljice.

Tu se našao i poklon stvoren za dane kada je njena želja odmor uz knjigu u omiljenoj fotelji te još nekoliko detalja koji će prostor oblikovati u topao dom i omiljenu oazu iz koje nikako ne želi van.


Priča i vrijednost koja se krije iza svakog proizvoda

Za ovogodišnji shopping vodič ostali smo vjerni tome da promišljeno biramo svaki proizvod koji će se naći na listi, kako bismo bili sigurni da ćete sa svakim od njih uljepšati svakodnevicu vama dragih osoba, a samim time i sebi.

Da bismo olakšali proces osmišljavanja idealnih poklona, uz kategorije stvorene za svakoga (prijateljicu, mamu ili sestru, dečka, it djevojku iz vašeg društva, beauty entuzijasticu ili home&interior zaljubljenicu), ispod svakog proizvoda dodali smo i link koji će olakšati proces kupnje.

Kako bismo dodatno naglasili koliko smo posvećeni priči koja se krije iza svakog poklona, dodali smo i vrijednosti proizvoda koje će olakšati potragu za onim idealnim. Možda želite onaj s kojim ćete podržati male brendove i lokalnu proizvodnju, cruelty free proizvod koji pokazuje ljubav prema našim krznenim prijateljima ili pak eco friendly koji voli našu planetu. Dodatno podržite i woman owned brendove ili birajte nagrađivane proizvode koji su s vremenom stvorili status kultnih komada.

Što god birali, svaki od ovih proizvoda priča je o kvaliteti, kreativnosti i ljubavi koju kroz poklon možete izreći svojim bližnjima.




U nastavku donosimo nekoliko ideja koje će vašoj omiljenoj interijer zaljubljenici izmamiti iskren osmijeh na lice i koje će unijeti dodatnu harmoniju i trendy komade u njen dom. 


*GAZZDA proizvode moguće kupiti u Gazzda Flagship Store na adresi: Generala Mehmeda Alagića 4 i 6, Sarajevo

 

_________________________________________________

***
Priprema: Bonjour.uredništvo
Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci