Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za prijateljicu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.holiday vodič: Poklon ideje za prijateljicu

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
4.12.2023.

Prijateljica je često srodna duša koja vas prati kroz život i s kojom možete razmijeniti najveće tajne, svoje skrivene želje, ali i podijeliti sva dobra i loša životna iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sigurni smo da je poseban izazov pronaći savršen poklon za osobu koja je tako velik i važan dio vaše svakodnevice. Iako ju dobro poznajete i znate točno što želi, ponekada je upravo element iznenađenja poseban začin darovima.

Da bismo vam olakšali pronalazak poklona koji će ju iznenaditi i pokazati koliko posebno mjesto ona ima u vašem životu, kreirali smo listu ideja od kojih će joj svaka reći koliko je snažna nit prijateljstva koja vas spaja.

Ukoliko je vaša prijateljica prava beauty insajderica, zasigurno će znati cijeniti kvalitetne proizvode za njegu lica, kuglice za kupanje koje će joj uljepšati omiljeni ritual, ali i parfem koji će ju svojim mirisnim notama u svakom trenutku podsjećati na vaše prijateljstvo. Kada poželi zasjati kroz dan, tu je decentni odsjaj highlightera, ali i set nakita koji će dati dodatni dašak glamura i sjaja svakom njenom pokretu.


Priča i vrijednost koja se krije iza svakog proizvoda

Za ovogodišnji shopping vodič ostali smo vjerni tome da promišljeno biramo svaki proizvod koji će se naći na listi, kako bismo bili sigurni da ćete sa svakim od njih uljepšati svakodnevicu vama dragih osoba, a samim time i sebi.

Da bismo olakšali proces osmišljavanja idealnih poklona, uz kategorije stvorene za svakoga (prijateljicu, mamu ili sestru, dečka, it djevojku iz vašeg društva, beauty entuzijasticu ili home&interior zaljubljenicu), ispod svakog proizvoda dodali smo i link koji će olakšati proces kupnje.

Kako bismo dodatno naglasili koliko smo posvećeni priči koja se krije iza svakog poklona, dodali smo i vrijednosti proizvoda koje će olakšati potragu za onim idealnim. Možda želite onaj s kojim ćete podržati male brendove i lokalnu proizvodnju, cruelty free proizvod koji pokazuje ljubav prema našim krznenim prijateljima ili pak eco friendly koji voli našu planetu. Dodatno podržite i woman owned brendove ili birajte nagrađivane proizvode koji su s vremenom stvorili status kultnih komada.

Što god birali, svaki od ovih proizvoda priča je o kvaliteti, kreativnosti i ljubavi koju kroz poklon možete izreći svojim bližnjima.
Ovi jedinstveni pokloni će (uz neodoljivo pakiranje i iskrenu poruku) biti dodatni pečat na priči o vašem neraskidivom prijateljstvu. _________________________________________________

***
Priprema: Bonjour.uredništvo
Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci