BONJOUR.anketa: Otkrij nam najbolji savjet koji si dobila od mame i sudjeluj u našoj reportaži za Majčin dan

BONJOUR.CLUB
5.5.2020.

Kada smo u uredništvu razgovarali o temama o kojima ćemo pisati kroz 5. mjesec, znali smo da ćemo ovaj period rezervirati za sve stvarne mame koje nas svakodnevno inspiriraju svojom svestranošću, organizacijom, balansom između privatnih i poslovnih obveza, strpljivošću i hrabrošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peti mjesec postao je sinonim za Majčin dan i upravo kroz 31 dan ovog mjeseca želimo posebno fokus staviti na mame i našu rubriku Mame rulz. Jer uistinu jesu.  
Znali smo da u cijelu priču želimo uključiti i naše čitateljice, već su nam otkrile i sjajne food Instagram profile, ljubavne knjige koje vrijedi čitati, što će prvo napraviti nakon izolacije… te ih pitati koja je najvažnija lekcija koje su one naučile od svojih mama. 

Kreirali smo BONJOUR.anketu koju možete pronaći i jednostavno ispuniti klikom OVDJE i tako nam otkriti koje su to najvažnije lekcije koje smo naučile tijekom odrastanja. Osim da je mama uvijek u pravu. (smijeh). 

Vaše iskrene, tople, emotivne i vjerujemo urnebesno zabavne odgovore podijelit ćemo na BONJOUR.ba upravo na Majčin dan, 10.5.

Jer druga nedjelja u 5. mjesecu je rezervirana za naše superjunakinje. 

BONJOUR.CLUB , 5.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@mashatheone, unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno