Idealno je vrijeme za petnaestodnevni BONJOUR.ba #FeelGood izazov

BONJOUR.CLUB
19.3.2020.

Osobna izolacija koja je potaknuta globalnom pandemijom potaknula nas je da uobičajeni dnevni tempo prilagodimo novom okruženju, obvezama i aktivnostima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko od nas još uvijek nije siguran koliko će ona trajati, no, u uredništvu se slažemo da je naša uloga u narednim danima potaknuti pozitivne emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga se trudimo iz dana u dan ponuditi vam mnoštvo ideja za kvalitetne aktivnosti doma, uređenje interijera, kuhanje, tjelovježbu, druženja s klincima, kao i trikove za produktivnost u kućnom uredu te savjete za odmor i opuštanje. 

Kako bismo vam odvratili misli od svega negativnog, odlučili smo kreirati i izazov koji će nas potaknuti da se prisjetimo lijepih emocija i uspomena, ali i učinimo nešto lijepo za druge dok sjedimo u udobnosti svog doma.

To inspire. To learn. To live. This is what we are all about.

Internet svima nama i dalje itekako olakšava ostanak doma nudeći maštovite i kreativne ideje, ali i sadržaje. Mi ga koristimo za naš #FeelGood i  #OstaniKući izazov kroz koji ćemo svako jutro u narednih 15 dana postaviti jednostavan zadatak uz koji ćete, sigurni smo, dobiti podsjetnik da, iako se nalazimo u situaciji na koju nismo mogli računati, život je i dalje lijep.
I ne samo to. Ovo je sjajan period da napokon usporimo pokažemo našu empatiju, ljubaznost i radimo sve one stvari za koje inače nemamo vremena. 


KAKO BITI DIO BONJOUR.BA #FeelGood IZAZOVA?

Potrebno je malo volje, doza optimizma i želja da sebi, kao i drugima boravak doma učinite ljepšima. 
Svaki dan ćemo na BONJOUR.Instagram i Facebook stranici podijeliti jedan zadatak koji će probuditi #FeelGood vibru. 
Nakon što ispunite dani zadatak (obećavamo, jako su lagani, no, imaju veliku moć i utjecaj na vaše raspoloženje, ali i vama dragih osoba), podijelite ga na svoje društvene mreže i pomozite nam da naša (virtualna) svakodnevica dobije pozitivan boost i odjene ružičaste naočale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONJOUR.ba (@bonjourba_) on

Naš prvi zadatak istaknut je iznad, a za ostale klik na BONJOUR.Facebook i BONJOUR.Instagram profil i čitamo se. :) 

BONJOUR.CLUB , 19.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno