5 zabavnih i praktičnih indoor aktivnosti s klincima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 zabavnih i praktičnih indoor aktivnosti s klincima

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
16.3.2020.

Kada neko duže vrijeme provodimo sa svojim klincima unutra, to nas uvijek motivira da uložimo dodatne kreativne napore da se dosjetimo novih ideja za igranje i zajedničko druženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kreiranja novih prijedloga za zabavu uz pomoć postojećih igračaka preko interaktivnih druženja do učenja kroz igru, postoji mnogo mjesta za improvizaciju i iskušavanje novih zabavnih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se pitate kako provesti kvalitetno poslijepodne sa svojim  mališanima, a usput se zabaviti i naučiti nešto novo zajedno, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja za druženje koje ćete htjeti iskoristiti. Brzo prelistajte dalje.

ONLINE UČENJE

Pretvorite svoj dnevni boravak u učionicu i zabavite se kroz online testove, zabavne upitnike i mape koje će učenje pretvoriti u igru u kojoj i vi i vaše dijete možete uživati.
Neke od stranica koje možete iskušati kao inspiraciju za kreiranje zadataka su settera.com za učenje geografije i wolframalpha.com za matematiku.

ZAJEDNIČKO KUHANJE

Pripremanje večere, ukusne pite od jabuka ili kruha za sutra, može biti pravo osvježenje u vašoj rutini s klincima. Dajte im maleni zadačić poput mjerenja sastojaka ili mućenja sastojaka. Imati ćete prekrasne uspomene zajedno i neodoljivo jelo koje vam je pomoglo spremiti i jedan par nestašnih dječjih ruku.

KAMPIRANJE UNUTRA

Jeste ikada napravili šator na sred dnevnog boravka ili sobe, sa svim mogućim jastucima i igračkama unutra? Sada je idealno vrijeme da to napravite. Djeca uživaju u ovakvoj igri i uvijek se dosjete još nečeg novog o čemu možete pričati i s čim se možete igrati u šatoru. Šator kreirajte uz pomoć plahti koje možete postaviti između dva komada namještaja te možete biti sigurni da će to postati njihova nova omiljena zabava u kući.

PLES & VJEŽBANJE

Bez obzira volite li ili ne volite vježbanje, nakon što ste duže vremena unutra, ono je sjajna ideja kako se razgibati. Zato rasporedite spužve na pod, upalite YouTube video i uz malo istezanja te glazbe u pozadini i vaši klinci i klinceze neće odoljeti da vam se ne pridruže uz nestašne pokrete i zezanje.

DIY PROJEKTI

Crtanje, slikanje, dizajniranje uz pomoć plastelina i gline... Sve su ovo samo neki prijedlozi kako zagolicati maštu vaših mališana i uljepšati poslijepodne zajedničkim kreativnim poduhvatima. Zato zaprljajte ruke zajedno i uživajte u umjetničkom druženju.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno