Šta raditi nakon posla kada vas niske temperature koče u planovima? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Šta raditi nakon posla kada vas niske temperature koče u planovima?

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
2.11.2023.

Pronaći volju da nakon aktivnog ljeta i toplih dana prilagodimo zabavu i aktivnosti kišnim danima može biti pravi izazov!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da se ne bismo odmah po završetku radnih obaveza zatvorili u stan, pokrili po glavi i gledali TV sve do narednog jutra potrebno je da uložimo malo više truda u planiranje. Ako izdvojite vrijeme da isplanirate aktivnosti u kojim uživate bit će vam mnogo teže odustati od istih samo zato što vam vrijeme ne ide u prilog. 


Aktivnosti s prijateljima i porodicom

Isplanirajte večer smo za sebe radeći nešto što vas opušta i "puni baterije" na neki način, ako imate dar za stvaranje umjetničkih djela bilo koje vrste bit će vam veoma lako ispuniti večer.

Ako biste vrijeme radije proveli u društvu, isplanirajte šetnju, jednostavnu večeru s prijateljima, zajedničko kuhanje, igranje neke društvene igre ili filmski maraton.

 Unaprijed kupite karte

Ovo je svakako uvijek dobrodošao savjet ako želite otići na neki događaj, a kupovina karata unaprijed na neki način će zablokirati misao da vam se zbog iznenadnog pljuska ipak ne ide nigdje.

 Posjetite novi kafe ili restoran

Ovo može biti solo date opcija, u potrazi za novim ukusnim poslasticama u gradu ili još jedan način da kvalitetno provedete večer s bliskim osobama. Kroz članke naše Gourmet rubrike uvijek možete pronaći novo insteresantno mjesto koje želite posjetiti ili izdvojene lokale s omiljenim poslasticama, poput pastepizza i kroasana.

 

* * *
Naslovna fotografija: @ccarolajna_i_bruno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno