Ne znate gdje na dejt? Imamo prijedlog, adresu i sve potrebne detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ne znate gdje na dejt? Imamo prijedlog, adresu i sve potrebne detalje.

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
6.2.2024.

Bilo da je riječ o dugogodišnjoj vezi ili jednom od prvih dejtova na kojim želite naprosto oboriti s nogu svojim odabirom lokacije, potraga za super lokacijom ili aktivnostima može biti izazovna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pri odabiru aktivnosti za dejt na umu trebate imati to šta je vaš cilj. Ako želite da fokus bude na razgovoru i upoznavanju onda birajte mirnije opcije za dejt. To mogu biti večera, razgovor uz piće ili jednostavna šetnja. No, ako se jednostavno želite opustiti i zabaviti ili ste se već upoznali dovoljno i samo želite uživati zajedno, onda je pred vama more opcija.

Valentinovo je iza ugla pa smo uvjereni da vam je potrebno što više prijedloga za zabavan i opušten dejt.

 

Foto: @clairerose


Jedna takva aktivnost je i posjet različitim muzejima, kao što je Muzej Optičkih Iluzija u Sarajevu. Ono što ovaj Muzej Iluzija čini jedinstvenim u svijetu su njegovi eksponati inspirisani historijom Bosne i Hercegovine, a njegova cjelokupna postavka broji preko 100 eksponata u vidu prostorija, 3D i svjetlosnih iluzija te slika i holograma.

 Bilo da se odlučite kreirati cool fotografije u jednoj od prostorija sa 3D iluzijama ili se zadržite na rješavanju mozgalica sigurno je da ćete se zabaviti i zaboraviti na moguću nervozu.

 No, imajte na umu i da je vrijeme trajanja posjete u prosjeku 60 minuta pa je možda vrijeme i da isplanirate zajednički odlazak na ručak i prepustite se razgovoru od kojeg stidljivo bježite. Jesmo li upravo riješili vaše nedoumice gdje otići 14.2.? Ah da, kada smo već kod Dana zaljubljenih, ako niste sigurni šta obući imamo rješenje i za to.
 

 
 

Radno vrijeme Muzeja je od 11 do 19 sati, a nalazi se na adresi Skenderija 28.

* * * 
Naslovna fotografija: @colinealg

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno