Ne volite nositi crveno i romantično za Valentinovo? Pronašli smo savršen look za vas. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Ne volite nositi crveno i romantično za Valentinovo? Pronašli smo savršen look za vas.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
6.2.2024.

Valentinovo je onaj dio godine kada nas okružuju crvena i ružičasta boja, mnoštvo srca i romantične kombinacije prepune čipke i nježnih materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, uvijek ima onih koji se radije priklanjaju suprotnim trendovima kao što su – Galentine's i Antivalentinovo. Što god slavili i bez obzira jeste li single ili u vezi, znamo da postoje oni koji se na Dan Zaljubljenih odlučuju za kombinacije koje nisu u skladu sa standardnim normama odijevanja na dan kada slavimo ljubav.
Mi smo zavirili na profile modnih insajderica i pronašli jedan outfit idealan za sve one koje žele na Valentinovo nositi odvažnu i statement kombinaciju radije nego onu romantičnu. Natalia Paragoni inspirirala nas je da zavirimo u ormare dečka, muža ili na muški odjel omiljenih dućana.

Ona nosi tamno plavo oversized odijelo s bijelim prugicama koje je tako jednostavno, ali tako stylish. Za modne detalje birajte kao i ona klasičnu kravatu koja će dodatno začiniti look, a za obuću preporučujemo klasične stiletto potpetice ili neodoljivi kitten heel model, poput slavnih Miu Miu cipela u koje smo još uvijek zaljubljeni.


Savršena kombinacija za Valentinovo


* * *
Foto: @natyparagoni

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno