Bonjour.shopping vodič za Valentinovo: Idealni pokloni za vašu voljenu osobu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.shopping vodič za Valentinovo: Idealni pokloni za vašu voljenu osobu

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
6.2.2024.

Valentinovo je iza ugla i potraga za idealnim poklonom već počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako ljubav koju osjećamo slavimo svaki dan, Dan zaljubljenih neka bude ona mala tipka za pauzu u užurbanoj svakodnevici. Pauza u kojoj ćete svojoj voljenoj osobi izmamiti još jedan neodoljivi osmjeh, pogled i toplinu na licu.
U potrazi za izražavanjem ljubavi u svojem najčišćem obliku, naš Vodič za Valentinovo postaje putovanje kroz očaravajuće mogućnosti koje obećavaju pronalazak idealnog poklona.

Ove godine, odlučili smo kroz fotografije uhvatiti one upečatljive momente kada uživamo u jednostavnoj radosti otvaranja poklona i svakodnevnom spremanju uz omiljene proizvode. Soba Swissotela poslužila je kao savršena kulisa za predstavljanje ljepote trenutaka koji kreiraju svakodnevicu.
Momenti koje smo zabilježili kroz objektiv nadahnut će vas da cijenite sitnice koje se odvijaju izvan grandioznih gesti. Ponekada je dovoljno otvoriti novi ruž ili osjetiti miris novog parfema i tako kreirati male uspomene na dane kada smo zastali i obratili pažnju na sve ono što nas okružuje.

Želimo da vas ovaj mali get ready with me“ trenutak inspirira da uživate u samom procesu spremanja i da više od jednog dana u godini posvetite pažnju detaljima.
Kako bi proces spremanja bio uvijek tako poseban i inspirativan, kreirali smo vodič za poklone koji slave ljepotu svakodnevice kroz proizvode koji će vašu voljenu osobu pratiti od jutra do večeri i u svakom trenutku ih podsjećati na vas.
Od četkice za zube posvećene parovima, preko afrodizijak seta koji će vas zajedno povesti na novu romantičnu avanturu, do makeupa, parfema i modnih dodataka… Na ovoj listi našli su se pažljivo odabrani pokloni koji će biti putovnica u svijet gdje romantika nije prolazna emocija koja traje samo jedan dan u godini, već trajna snaga koja oblikuje narativ vašeg odnosa.
Iz Pariza, s ljubavlju, stižu nove Eclat Intensité toaletne vode za nju i njega - savršeni način da ovog Dana zaljubljenih pokažete ljubav prema sebi i voljenima. Odaberite svoj par - kupite bilo koja 2 i svaki ćete dobiti za samo 24,95 KM!
 

* * *
Produkcija: Bonjour.ba
Model: Arijana Bošnjak 
Grafički dizajn: Marija Perić 
Fotografkinja: Sanela Zukić
Videograf: Ervin Golubović
Lokacija: Hotel Swissôtel Sarajevo

Povezani članci

Najpopularniji članci