Jasna Đuričić o novoj glumačkoj ulozi u seriji "Znam kako dišeš" - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

VIDEO: Bonjour.Talks: S Jasnom Đuričić o novoj glumačkoj ulozi

Tekst:

Bonjour.ba

INTERVJU
24.10.2023.

Uzbuđenje u Bonjour.ba timu raste jer je vrijeme da vam predstavimo novo izdanje Bonjour.Talks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedna od naših najnovijih poslastica u donošenju sadržaja ravno na vaše ekrane jeste video format razgovora – Bonjour.Talks s našom osnivačicom Anom Ćavar.
Ali šta je to zapravo Bonjour.Talks i kako će vas oduševiti?

Ovo je naš mali dragulj, talk show u kojem ćemo vam donositi sadržaj iz najrazličitijih područja: svijeta mode, ljepote, kulture, putovanja i biznisa. No, to nije sve! Temelj našeg showa su inspiracija i zabava.

U "Bonjour.Talksu" ćemo ugostiti fascinantne i uspješne osobe, a svi će oni s nama podijeliti svoje iskrene priče, uspone i padove, kako biste se osjećali kao da ste s nama uživo.

Zajedno ćemo istraživati svijet oko sebe na potpuno nov način - vedriji, zabavniji i profesionalniji nego ikad prije. Vjerujte nam, "Bonjour.Talks" će vas osvojiti i ostaviti vas željnima još! A današnje druženje je upravo jedno od takvih. Uz to, moramo reći da nam je posebno drago što i naš YouTube kanal otvaramo s ovako posebnim intervjuom.

Naime, Ana je razgovarala s uspješnom glumicom Jasnom Đuričić. Ona koja vas oduševljava na malim ekranima, očaravajućim talentom koji nerijetko krade simpatije i kritičara, ali i njenim elegantnim stilskim izdanjima na Sarajevo Film Festivalu. Na našem portalu je dobila i zvanje prve dame crvenog tepiha, složit ćete se zasluženo.


Glumica Jasna Đuričić i Ana Ćavar, vlasnica i direktorica Bonjour.baNo, ovaj put Jasnina stilska izdanja ostavljamo za neku narednu priču, a fokusiramo se na njenu novu ulogu u igranoj seriji "Znam kako dišeš". Svaka epizoda ovog remek - djela izrađena je s nevjerovatnom pažnjom, omogućavajući nam da potpuno uronimo u svijet glavnih likova i njihovih međusobnih odnosa. Ova duboko karakterna drama isprepletena je pričom o odnosu majke i sina, a prvu epizodu možete pogledati već 29.10.2023. godine, koja će se premijerno prikazivati na kanalu MY TV (kanal je dostupan na Moja TV platformi). 

U ugodnom ambijentu foajea hotela Holiday dočekala nas je nasmijana i harizmatična Jasna, iako sigurno umorna, energije nije nedostajalo ovom razgovoru. Jasna nam je otkrila detalje o seriji, emocijama s kojima se nosila, ali nam je rekla i 1 stvar o sebi koju nije do sada podijelila s medijima i pratiteljima te smo se dotakli i teme SFFa.
Na pitanja poput toga šta je privatno čini sretnom ili šta joj je gluma donijela u život Jasna je, kao i uvijek, odgovarala samouvjereno, effortless i sa stilom, svojstveno sebi i svom karakteru. Upravo je taj stav snažne žene koja pomiče granice, unio poseban vibe u ovaj intervju koji ćete zasigurno pustiti na repeat, osjećajući se kao da ste osobno s Jasnom na kafi, u prijateljskom razgovoru.

Svaki Bonjour.Talks video bit će dostupan i na našim Instagram, Facebook, TikTok i YouTube kanalima. Gledajte u pokretu, dok odmarate doma ili u pauzi na poslu i dijelite s prijateljima inspirativne priče koje vam prenosimo kroz ove intervjue.

Šaljemo veliki, bonjourastičan pozdrav do sljedećeg talka!

* * * 
Foto/Video: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci