VIDEO: Bonjour.Talks: S Harisom Mujanovićem o Bingo kampanji o kojoj svi pričaju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

VIDEO: Bonjour.Talks: S Harisom Mujanovićem o Bingo kampanji o kojoj svi pričaju

Tekst:

Bonjour.ba

INTERVJU
16.6.2023.

Mi u redakciji smo odlučili da je vrijeme da vam ponudimo nešto svježe i inovativno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Željeli smo stvoriti sadržaj kojim ćemo vas zabaviti i informisati, ali na poseban način - putem video formata!
Predstavljamo vam Bonjour.Talks s našom osnivačicom Anom Ćavar - naš novi način donošenja sadržaja do vaših displeja.


Šta je to Bonjour.Talks i kako će vam donijeti zanimljive i inspirativne teme? 

To je zapravo maleni talk show u kojem ćemo vam predstavljati sadržaj različitih tema iz svijeta mode, ljepote, kulture, putovanja i biznisa te sve ono što vas inspiriše i zabavlja. U Bonjour.Talksu ćemo ugostiti zanimljive i uspješne ljude, one koje očekujete, ali i one koje ne očekujete, koji će s nama dijeliti svoje priče i (ne)uspjehe.
Na ovaj način, pomoći ćemo vam da se osjećate kao da ste s nama uživo i da zajedno s nama istražujete svijet oko sebe.
 

 

Foto: Unsplash.com


Prije nego krenemo na predstavljanje današnje teme i sagovornika, moramo vas pitati: ,,Da li ste posljednjih sedam dana upalili neku od društvenih mreža, družili se s vašim mališanima ili prijateljicama na kafi?'' Ako je odgovor da, onda niste mogli ne upratiti novu kampanju trgovačkog lanca Bingo.  

 Pogađate, radi se o kampanji s poznatim bh. glumcem Enisom Bešlagićem. Naime, Enis je 7 dana proveo u Bingo City Centru gdje je spavao, hranio se i družio s pregršt zanimljivih gostiju, ali i kupcima ovog brenda. Tako je uvijek zabavni Enis imao možda i najneobičnije iskustvo u životu, a o ovoj kampanji bruji cijela regija. Uz to je postala prava senzacija na društvenim mrežama. 


Kako to obično biva, iza velikog uspjeha krije se i poseban tim koji stoji iza svega. Naime, ovaj projekat je osmislio tim Via Media agencije na čelu s Harisom Mujanovićem, CEO Via Media i direktorom marketinga kompanije Bingo. Stoga smo skoknuli do njegovog ureda da saznamo više detalja o ovoj uspješnoj priči.

 

Ana Ćavar i Haris Mujanović


Haris, sretan i pomalo umoran, nije krio oduševljenje zbog ovog projekta te nam je otkrio i najveće izazove s kojima se susreo. Nismo propustili pitati ni pitanja poput 'koja je to najneobičnija poruka koju ste primili u inbox?,' ali ni 'ko je prava social media zvijezda ove kampanje?'.


Razgovor Ane i Harisa kroz kratki, informativni, ali i simpa video  
 Bonjour.Talks videa će biti dostupna na našim Instagram, Facebook, TikTok i YouTube kanalima, tako da ćete ih moći gledati kad god i gdje god želite. Sigurni smo da ćete ih željeti podijeliti i s vašim prijateljima. Do narednog talka, au revoir!

* * * 
Foto/Video: Ervin Golubović za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci