Ove dame su svojom energijom i kombinacijama ukrale simpatije na #28thSFF - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ove dame su svojom energijom i kombinacijama ukrale simpatije na #28thSFF

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
14.8.2022.

Iako sinoć nije bilo tipično ljetno večer kakvo smo navikli u augustu, ipak kiša i nevrijeme nisu uspjeli ugasiti duh SFFa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na sinoćnjem red carpetu su se prošetale ekipe bh. kriminalističke serije 'Kotlina' redatelja Danisa Tanovića, zatim ekipa filma 'Balada' bh. redateljice Aide Begić. 

Druga noć SFFa sigurno će ostati upamćena i po dozi sjajne energije, s obzirom na to da su simpatije svih prisutnih ukrale glumice Jasna Đuričić i Tatjana Šojić. Pored njihovog profinjenog i glamuroznog izgleda na red carpetu, ove dame su izazvale reakcije osmijesima, opuštenošću i povezanošću dok su hodale crvenim tepihom. Obje su nosile kombinacije prepoznatljivog bh. brenda Kaftan Studija

 Prisjetit ćemo se da je Jasna Đuričić prošle godine također nosila kreacije Kaftan Studija, te ostala upamćena kao jedna od najbolje obučenih dama. Jasna je ovaj put nosila kreaciju iz dva dijela, bijele, profinjene suknje i topa u zlatno – srebrenim nijansama, boje koje su dodatno naglasile profinjenost i glamuroznu notu kreacije. Uz jednostavnu frizuru, Jasna je kombinaciji još dodala i nakit Ashk jewellery iz Sarajeva.  

 Tatjana Šojić je nosila ledeno sivu haljinu, s volumeniziranim svilenim rukavima. Haljina neodoljivo podsjeća na zlatno doba Hollywooda, što zaista želimo vidjeti i na našem Festivalu. Kombinacija je pažljivo osmišljena do najsitnijih detalja od strane Kaftan Studia. Kreacija je stilizirana uz pomno odabran nakit bh. dizajnerskog dvojca Elird jewellery

 U kreaciji Kaftan Studia prošetala je i hrvatska glumica Helena Minić-Matanić, a riječ je o upečatljivoj kombinaciji u crvenoj boji. Kreacija se sastoji od prepoznatljive Kaftan košulje od svilenkastog materijala, te dugačke suknje s efektnim prorezom. Kombinaciji je savršeno komplementirala i Helenina crvena kosa, kao i cipele na vezivanje u pink nijansi. 

 Veselimo se vidjeti kakva iznenađenja i kombinacije nas očekuju u nastavku Sarajevo Film Festivala. 

* * * 
Fotografije: Jasmin Agović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno