Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za mamu ili sestru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za mamu ili sestru

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
8.12.2022.

Kako bismo vam dodatno probudili maštu i pripomogli da odaberete nešto korisno, lijepo, originalno, a istovremeno posebno, kreirali smo i vodič s idejama za poklone za dvije dame koje vam odrastanje, svakodnevne avanture i izazove čine ljepšima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo je poklon za koji nam je posebice važno da vam donese titulu dobrog Djeda Mraza, stoga smo pri kreiranju preporuka na umu imali nekoliko klasika, proizvode koje vjerujemo već koriste, ali i par statement dodataka koji će ih u potpunosti iznenaditi.

 

 

Pri kreiranju shopping vodiča vodili smo se time da biramo one artikle koje i mi volimo, koristimo, koje bismo i sami kupili ili preporučili.  
Željeli smo izdvojiti brendove i proizvode koji su istovremeno promišljeni, kreativni i uljepšavaju svakodnevicu.

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog proizvoda u sklopu Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča
 

Otišli smo i korak dalje te smo, uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu. Neovisno o tome želite li ovih praznika birati #madeinBiH etiketu, dodatno podržati ženske biznise, pridonijeti eco-friendly navikama ili investirati u nagrađivane proizvode, u nastavku vas čekaju predmeti kojima ćete ostaviti snažan pečat.  

 Od kultnih proizvoda za njegu kože i onih koji će dati poželjan glow, preko chic komada odjeće koji su s puno ljubavi kreirani u BiH, do mirisnih, luksuznih kompozicija uz koje će se uvijek osjećati posebno i samopouzdano, ovo su artikli uz koje ćete dobiti mnoštvo zagrljaja i veliki osmijeh.

 
P.S. za dodatne bonuse, poklon upotpunite i s čestitkom koja krije fotografiju s vama posebnog događaja.
Uživajte u kupovini! 

 

 

 

Veliki Bonjour.novogodišnji shopping vodič


Na linkovima ispod istražite i naše ostale, pomno kreirane preporuke poklona koji su dio Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča!

 

 

***
Priprema: Bonjour.uredništvo

Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci