Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za dečka - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za dečka

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.men
6.12.2022.

Ima nešto posebno u odabiru, kupovini i pakiranju poklona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U potrazi za idealnim poklonom, želimo osobi koju darivamo priuštiti dozu smijeha, ali i pripomoći u održavanju malih rituala i aktivnosti koje poznaju i vole. Kompletan proces je poseban i kroz njega možemo pokazati koliko uistinu nekoga poznajemo.

 
Pri kreiranju shopping vodiča vodili smo se time da biramo one artikle koje i mi volimo, koristimo, koje bismo i sami kupili ili preporučili.  
Željeli smo izdvojiti brendove i proizvode koji su istovremeno promišljeni, kreativni i uljepšavaju svakodnevicu.

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog proizvoda u sklopu Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča
 

Otišli smo i korak dalje te smo, uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu. Neovisno o tome želite li ovih praznika birati #madeinBiH etiketu, dodatno podržati ženske biznise, pridonijeti eco-friendly navikama ili investirati u nagrađivane proizvode, u nastavku vas čekaju predmeti kojima ćete ostaviti snažan pečat.  


 Kupnja poklona za dečka nije uvijek laka, no, išli smo na par provjerenih i pomno biranih proizvoda uz koje ćete mu dane učiniti slađim, zajedničke šetnje gradom još toplije, ali i kreirati neodoljive mirisne uspomene i putovanja.

 


 


Bez obzira na to je li sentimentalan, pustolovan, jednostavan ili negdje između, pokrili smo vas s opcijama koje će mu prirasti srcu. 

 Veliki Bonjour.novogodišnji shopping vodič


Na linkovima ispod istražite i naše ostale, pomno kreirane preporuke poklona koji su dio Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča!

 

 

***
Priprema: Bonjour.uredništvo

Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci