Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za prijateljicu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za prijateljicu

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
9.12.2022.

Vjerujemo da je na vašoj blagdanskoj shopping listi, nedvojbeno, ova kategorija pri samom vrhu poklona koji trebaju biti originalni, cool, zabavni, praktični, posebni i oslikavati karakter osobe koju darivate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zbog toga smo istražujući ponudu bh. trgovina i izdvojili one proizvode za koje vaša prijateljica možda nije ni znala da joj trebaju, a oduševit će ju na prvu i izmamiti osmijeh na lice.

 Pri kreiranju shopping vodiča vodili smo se time da biramo one artikle koje i mi volimo, koristimo, koje bismo i sami kupili ili preporučili.  
Željeli smo izdvojiti brendove i proizvode koji su istovremeno promišljeni, kreativni i uljepšavaju svakodnevicu.

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog proizvoda u sklopu Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča
 

Otišli smo i korak dalje te smo, uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu. Neovisno o tome želite li ovih praznika birati #madeinBiH etiketu, dodatno podržati ženske biznise, pridonijeti eco-friendly navikama ili investirati u nagrađivane proizvode, u nastavku vas čekaju predmeti kojima ćete ostaviti snažan pečat.  


  

Sadrži poklone za različite budžete, a njenu će svakodnevnicu učiniti udobnijom, ljepšom, lakšom i sveukupno boljom. 

 Vjerujemo da ovi pokloni zaslužuju i dozu blještavila, od ekskluzivnog nakita i blistavog, njegujućeg ulja za tijelo, preko blazinica za višekratnu upotrebu i seta prirodne kozmetike do niche parfema koji slavi njenu unikatnost, ova lista ima sve što vam treba za titulu dame koja zna odabrati jedinstvene poklone.

 

 

 

Veliki Bonjour.novogodišnji shopping vodič


Na linkovima ispod istražite i naše ostale, pomno kreirane preporuke poklona koji su dio Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča!

 

 

***
Priprema: Bonjour.uredništvo

Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci