Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za chic dame koje vole unikatan dizajn - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Bonjour. novogodišnji shopping vodič: Poklon ideje za chic dame koje vole unikatan dizajn

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
7.12.2022.

Vjerujemo da u vašoj svakodnevnici imate dame koje su prepoznatljive po specifičnom stilu i ljubavi prema pomno biranim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako se pronalazak savršenog poklona za njih može učiniti kao zastrašujući zadatak, mi smo odradili posao za vas. Izdvojili smo nekoliko poklon ideja koje će se uklopiti u vaš budžet, a osoba koju darivate, rado će se ovim proizvodima i vašom gestom pohvaliti i prijateljima.

 Pri kreiranju shopping vodiča vodili smo se time da biramo one artikle koje i mi volimo, koristimo, koje bismo i sami kupili ili preporučili.  
Željeli smo izdvojiti brendove i proizvode koji su istovremeno promišljeni, kreativni i uljepšavaju svakodnevicu.

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog proizvoda u sklopu Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča
 

Otišli smo i korak dalje te smo, uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu. Neovisno o tome želite li ovih praznika birati #madeinBiH etiketu, dodatno podržati ženske biznise, pridonijeti eco-friendly navikama ili investirati u nagrađivane proizvode, u nastavku vas čekaju predmeti kojima ćete ostaviti snažan pečat.  


 Ovi pažljivo birani, a istovremeno profinjeni i luksuzni artikli, uljepšavaju njihove dane i pomažu im utjeloviti onu chic atmosferu koju poznaju i vole.

 Neovisno je li riječ o komadu nakita koji će nositi u svim posebnim prilikama, dodatku za dom ili setu za jelo koje će biti dio vaših novih zajedničkih uspomena, sigurni smo da ćete ih impresionirati ovim poklon idejama.


 
 

Veliki Bonjour.novogodišnji shopping vodič


Na linkovima ispod istražite i naše ostale, pomno kreirane preporuke poklona koji su dio Bonjour.novogodišnjeg shopping vodiča!

 

 

***
Priprema: Bonjour.uredništvo

Foto: Promo
Grafički dizajn: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci