Ponosno predstavljamo Bonjour.ba x Sarajevo Film Festival #madeinBiH ceker - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ponosno predstavljamo Bonjour.ba x Sarajevo Film Festival #madeinBiH ceker

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
14.8.2021.

Sredina osmog mjeseca, za mnoge od nas u kalendarima je upotpunjena iscrtanim srcem, uz tekst SFF kao podsjetnik da upravo ovaj period rezerviramo za festivalsku magiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da u Bonjour.ba posebice uživamo u kreiranju sadržaja kroz koje ćemo vam na zabavan, inovativan, autorski, a opet dinamičan i bonjourastičan način predstaviti sve ono što organizacija Sarajevo Film Festivala nosi sa sobom.


Nerijetko nam u inbox pišete da se upravo izvještajima s red carpeta posebice radujete, a suradnja koja nas veže sa Sarajevo Film Festivalom traje i raste iz godine u godinu. Izuzetak nije ni ovo izdanje, kojem smo dali prepoznatljivi bonjourastičan prizvuk.

S jednakom strasti kreiramo intervjue i insiderske foto priče s članovima tima SFF-a, gostima, ali i red carpet reportaže sa svih dana Festivala.
Andrijana Copf, nas je ove godine uvela u pripreme i otkrila što nas čeka na #27thSFF, Dino Bajrović s nama je podijelio kako se nosi s tremom i kako se pripremao za sinoćnju ceremoniju, Elma Tataragić nas je provela kroz neke od najzanimljivijih trenutaka Sarajevo Film Festivala, a naš fotograf Marko Jovančić vam prenosi atmosferu s crvenog tepiha. 


Ovo je doba godine kada ulice dobiju veseli i dinamičniji karakter, zastavice nas podsjećaju da svi putovi vode do pozorišta, a festivalska street style dinamika nezamisliva je i bez fotografija kokica u kinima na otvorenom, ali i festivalskog cekera. 


Naše kreativno putovanje i suradnju sa Sarajevo Film Festivalom smo za #27thSFF upotpunili i s Sarajevo Film Festival x Bonjour.ba cekerom, poklonom za goste Festivala.

Željeli smo da gosti Festivala u rukama nose ceker koji će biti izrađen od certificiranog pamuka te sašiven i tiskan u Bosni i Hercegovini, kako bi nosio #MadeinBiH etiketu.
Ovaj #madeinBiH ceker će kroz dane koji slijedi, gostima Festivala biti pomagač u koji će pospremiti festivalski Journal, kako bi pratili sve novosti, ali i sve sitnice koji će im boravak u Sarajevu, ali i gledanje filmova dodatno učiniti posebnijim.
Sigurni smo da će im nastaviti biti chic pratitelj i u jesenjim outiftima, ali i sjajan suvenir te podsjetnik na sve lijepe priče i uspomene koje su kreirali upravo kroz 27. Sarajevo Film Festival.
Uz, Bonjour.ba naravno.
Do naredne lijepe festivalske priče, 
xoxo 
 

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno