Hotel Zori: Ovaj luksuzno uređeni hotel unosi dašak Meksika na već prelijepi Hvar - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hotel Zori: Ovaj luksuzno uređeni hotel unosi dašak Meksika na već prelijepi Hvar

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
5.8.2023.

Čini se da su kao inspiracija za Zori hotel na Hvaru poslužili termini – hedonizam, komfor, luksuz i Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hotel Zori nalazi se na Palmižani i udaljen je od Hvara samo 10 minuta vožnje brodom. Postoji već nekoliko decenija te i sami ističu hedonistički pristup i ugođaj koji žele pružiti svojim gostima. Privukao nas je svojim jedinstvenim dizajnom i bojom koja je karakteristična za Maroko ili Meksiko. Međutim, iako nas njegove boje asociraju na druge dijelove svijeta, Zori je priča za sebe i iziskuje da ga na takav način i upoznate. 

  

Hedonistički raj za odmor iz snova 


Zori je sačinjen od 4 rezidencije: Horizon, Eternity, Cloud i Infinity te svaki od njih pruža jedinstven i zaseban ugođaj.

Horizon je “bez granica” i namijenjen za dvije osobe. 

Eternity je također prilagođen boravku za dvije osobe i privlači nas zbog nevjerovatnog pogleda koji možete posmatrati i iz skoro svakog ugla svoje spavaće sobe ili za vrijeme obroka u Mediteranskom vrtu. 

Cloud potpuno opravdano nosi ovaj naziv. U bazenu na krovu i s pogledom na more i plaže, zaista ćete se osjećati kao na oblaku

I na kraju, ali nikako manje interesantan - Infinity. Ovaj apartman raspolaže s najviše prostora i pogodan je za porodice i ljude s djecom. Infinity naziv inspirisan je bazenom koji je u sklopu apartmana, a koji čini da se osjećate dijelom mora koje je pred vama. 

 Imamo na umu i Bonjour.pets! Važno je napomenuti da je svaka od navedenih rezidencija hotela Zori potpuno pet friendlySudeći po hedonističkom pristupu koje ima tim ovog hotela, Zori je mjesto za porodice, romantična putovanja ili slavlja.


* * * 
Foto: Zori.hr

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno