Zana Marjanović na crvenom tepihu SFF-a u kreaciji Matije Vuice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zana Marjanović na crvenom tepihu SFF-a u kreaciji Matije Vuice

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
17.8.2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Tko god je sinoć pratio crveni tepih otvaranja 19. po redu SFF-a nije mogao ne primijetiti aplauz koji se u jednom trenutku prolomio kroz publiku. Osoba koja ga je zaradila je bila (očekivano) Zana Marjanović. Na njenu pojavu sinoć nitko nije ostao imun. Zana, koja je kroz medije i svoja dosadašnja pojavljivanja izgradila jednostavan i dosta smiren stil, za sinoćnju cremoniju je odjenula toaletu koja odgovara svakom opisu osim tom. Iako nismo znali u kreaciji kojeg dizajnera će se pojaviti, već samim pogledom na haljinu, jedno ime nam je bilo na usnama – Matija Vuica.

Crna toaleta u prepoznatljivom Matijinom stilu kroz koji se igra slojevima prozirnog materijala, našivenih perli i kamenčića je sinoć obilježila modna stranu Sarajevo Film Festivala. Zana, lijepa kao i uvijek je haljinu upotpunila malom crnom clutch torbicom u crnoj boji i cipelama na visoku petu, a od nakita je birala viseće crne naušnice. Matijine haljine odlično idu ruku uz ruku s crvenim tepihom, jer ta igra matiranog i svjetlucavog, prozirnog i gustog, odlično postiže glamurozan dojam koji želite ostaviti na crvenom tepihu.

Haljina je predivna. Tu ne možemo ništa reći. Zana je predivna u njoj. I to stoji. Nama bi bila ljepša u kreaciji u bh. potpisu, budući da je jedna od prvih javnih osoba koje su diljem svijeta pojavljivale u kreacijama domaćih dizajnera, a Sarajevo je ipak Zanin grad, grad naših dizajnera, grad našeg Festivala.

 

zana_sff_crvenitepih


A.P.
Foto: via depo.ba, t.portal

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno