Otok Vrnik postao je jedna od omiljenih lokacija za vjenčanja! Znamo i zbog čega. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otok Vrnik postao je jedna od omiljenih lokacija za vjenčanja! Znamo i zbog čega.

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
24.5.2024.

Otok Vrnik jedna je postala od omiljenih lokacija za vjenčanja (i odmor) mnogim celebrity osobama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Otok Vrnik, dragulj je korčulanskog arhipelaga i mjesto na kojem se stvarnost stapa s bajkovitim scenarijima. Za one koji traže nešto više od klasičnih vjenčanja, Vrnik je postao oaza neopisive ljepote i ekskluzivnosti. Već smo ranije kroz priču o vjenčanju Katarine i Mate imali priliku zaviriti na otok, a ovaj put to radimo zajedno s fotografom Dinom Mihovilovićem


Foto: @dino_mihovilovic"Cijeli arhipelag ovdje je vrlo dojmljiv, sve je u krugu i kao da za sve imaš svoju poziciju. Od vjenčanja u Korčulanskoj katedrali, do fotografiranja na otoku Badiji pa hedonizam i večera na Vrniku. Vrnik ima neku privlačnost koju je teško opisati, mali grad okružen morem, kao bijeg u drugi svijet, mjesto gdje se osjeća sloboda, također ima crkvicu za ceremoniju vjenčanja. Zbog bijelog kamena uz obalu izrazito sjaji na suncu, ali su i od kamena u unutrašnjosti otoka građene svjetski poznate građevine.

Ima svoju dušu nekog davnog vremena. Pošto sam rođeni Korčulanin taj arhipelag je odmah gdje ja živim, tako da ga već pomalo nazivam studijem u kojem radim. Gotovo sve je u blizini od vrhunskih organizatora, cvjećara, brodova za prijevoz, opreme te vrhunske produkcije i ostalog. Sam otok je egzotičan i pravo mjesto za gurmane, izniman za manja elitnija vjenčanja i evente.
" - rekao je Dino za Bonjour.ba.

 

 

Vrnik je mali otok s ograničenim brojem stanovnika i turista, što ga čini savršenim mjestom za intimne proslave poput vjenčanja, rođendana ili porodičnih okupljanja. Otok Vrnik okružen je kristalno čistim morem, a proslave ovdje imaju dodatnu čaroliju jer se odvijaju u prirodnom okruženju, uz zalaske sunca i osvježavajući morski zrak.


Foto: @dino_mihovilovic

 

Na otoku Vrniku možete doživjeti autentičan dalmatinski stil života. Ovdje možete uživati u lokalnoj kuhinji koja obiluje svježim plodovima mora i tradicionalnim jelima, kao i u domaćem vinu i maslinovom ulju. Prekrasne privatne plaže i uvale pružaju savršene uslove za opuštanje i uživanje u privatnosti tokom proslava. Ovo je posebno važno za događaje poput vjenčanja, gdje mladenci žele dijeliti posebne trenutke s obitelji i prijateljima na mirnom i netaknutom mjestu.

 

* * *
Naslovna fotografija: @brides 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno