Fotograf Dino je vjenčanje Mate Pavića i Katarine Jurkin pretvorio u filmsku scenu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fotograf Dino je vjenčanje Mate Pavića i Katarine Jurkin pretvorio u filmsku scenu

Tekst:

Arijana Bošnjak

VJENČANJA
2.11.2023.

Dino Mihovilović je dubrovački fotograf koji, osim standardne digitalne fotografije, svoj umjetnički pogled na svijet izražava i kroz analognu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kroz film kameru iz 70 – ih godina, on stvara umjetničku, ali i dokumentarnu fotografiju te stvarne trenutke pretvara u prave male filmske scene. Jedan od takvih trenutaka zabilježenih u vremenu, bilo je i vjenčanje tenisača Mate Pavića i bivše misice (koja je na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine odnijela titulu druge pratilje) Katarine Jurkin.

 Za njihov veliki dan, posebno šarmantnu kulisu pružio je otočić Vrnik, destinacija kojoj se iz godine u godinu rado vraćaju i svjetske zvijezde kao što su Beyonce i Jay – Z, P. Diddy i mnogi drugi.

Ceremonija vjenčanja održana je na otoku Badija, u Franjevačkom samostanu, do kojeg su mladenci stigli na jedrilici Lešić – Dimitri Palace, uplovljavajući tako na najromantičniji način u svoju zajedničku budućnost.

Jednostavnost, minimalizam i tradicija su epiteti koje možemo dati kada vidimo poseban ambijent ova dva otoka, a sve to mladenci su prenijeli i u svoje kombinacije. Uz klasično crno odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu koje je birao Mate, Katarina je nosila sofisticiranu bijelu vjenčanicu jednostavnog kroja, kojoj je dodatnu dozu gracioznosti poklonio prozirni veo. Njihove decentne i klasične kombinacije pokazuju snagu bezvremenskog stila.


Pogledajte romantične trenutke zabilježene kroz objektiv Dine Mihovilovića


* * *
Foto: Dino Mihovilović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno