Među prvima smo zavirili u novi glamurozni interijer Stankice Stojanović - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Među prvima smo zavirili u novi glamurozni interijer Stankice Stojanović

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
22.12.2023.

Stankica Stojanović, dizajnerica i content kreatorica, svakodnevno osvaja svoje pratioce interesantnim modnim izričajem, a sada fotografijama uređenja novog doma u koji mnogi žele zaviriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Par fotografija koje je i sama Stankica podijelila, na kojima se naziru samo detalji stana, svakako su bile dovoljno intrigantne da svi požele vidjeti više. Danas s vama dijelimo ekskluzivne fotografije njenog novog interijera. Dašak glamura, pomalo moody estetika i kombinacija neutralnih klasika sa mnoštvom statement detalja, nepogrešivo odražavaju Stankicinu estetiku.


Foto: Ana KorićanacZa ovaj produžetak njenog karaktera u obliku interijera, zaslužna je arhitektica Svjetlana Prole. Koncept uređenja doma nastao je kao ideja da se stan „odjene“ po uzoru na samu vlasnicu – Stankicu. Kroz stan se provlače elementi inspirirani njenim stilom, načinom života i poslom kojim se bavi.

Prostorom svjesno dominira mramorni, predimenzionirani kamin, a diskretno ga upotpunjava nježno bijela modularna sofa i minimalistički namješten ostatak prostorije. Uz tek par jednostavnih, ali neobičnih stolića i minimalističke stolice od drva, prostor odiše smirenom energijom s karakterom. 


Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana KorićanacVeliko zrcalo ukrašeno zlatnim obrubom, modularna sofa i police s efektom zrcala koje nisu tako čest izbor za prostor manje kvadrature, postaju sinonim za oversized komade koji su postali zaštitni znak Stankicinog odijevanja, ali i njenih osobnih kreacija.

Jedan takav model je i oversized sako u vibrantnoj zelenoj nijansi, iz nove kolekcije brenda Stankicas Suits, koji jednako dominira odjevnim kombinacijama kao i navedeni komadi u manjem prostoru.


Foto: Aleksandar ArsenovićKao kontrast takvom upečatljivom sakou, našao se elegantni dugi kaput u bijelom tonu, koji preslikava nježne i neutralne nijanse koje se provlače kroz interijer.


Foto: Aleksandar ArsenovićBaš kao stil Stankice koji donosi fuziju komada u neutralnim nijansama, a kojima se kao suprotnost nameću upadljivi modni dodatci, boje i detalji, tako i njen dom odražava njen modni karakter koji se poigrava snažnim i odvažnim kontrastima.

Upravo ovakvi interijeri, oni koji kombiniraju minimalizam s maksimalizmom i u konačnici tvore prostor s izraženim karakterom, najavljeni su kao trend u interijerima za 2024. godinu.


Pogledajte još fotografija doma Stankice Stojanović


Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

Foto: Ana Korićanac

* * *
Naslovna fotografija: Aleksandar Arsenović
Interijer: Studio Prole
Fotografije interijera: Ana Korićanac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno