Svjetlana spaja modu, umjetnost i dizajn interijera. Upoznajte njen Studio Prole. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svjetlana spaja modu, umjetnost i dizajn interijera. Upoznajte njen Studio Prole.

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
24.10.2022.

Svjetlana Prole je arhitektica iz Banja Luke koja je diplomirala na temu 'Kreativni presjeci' - arhitektura i moda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U opisu na Instagramu, pored njene fotografije stoji da je zaljubljenik u dizajn, estetiku, modu i umjetnost. Simbioza njenih zanimanja se može vidjeti upravo kroz njene radove. Kako u modi, tako i u arhitekturi vjeruje da detalji imaju moć da promijene prostor. Uticaj arhitekture se lako može primijetiti i kroz Svjetlanine odjevne kombinacije kod kojih je posebna pažnja posvećena strukturi i detaljima. 


Svjetlana Prole, arhitektica Škola dizajna Svjetlane Prole


Za vas koji gajite ljubav prema dizajnu i pomažete svojim prijateljima pri uređenju interijera, uz Svjetlanu svoj hobi možete predočiti u nešto više. Ako želite kreirati prostore koji će pričati priču, naučiti moć detalja u interijeru, onda će vas obradovati činjenica da Svjetlana ima i svoj kurs dizajna interijera u Banja Luci. Pored sjajnih učitelja osvojit će vas i interijer prostora u kojem ćete učiti.

,,Akcenat je na praktičnom radu pa će tako polaznici imati priliku ići sa mnom na gradilište, dolaziti do kreativnih rješenja na praktičan način, savladati AutoCad i slušati predavanja od nekoliko stručnjaka iz oblasti srodnih ovom poslu. Po završetku kursa polaznici dobijaju certifikat o završenom kursu.'' - kaže Svjetlana. 

U nastavku pogledajte o čemu govorimo, a više detalja pronaći ćete na profilu škole dizajna

 

 

Studio Prole, Banjaluka

 

* * * 
Fotografije: Svjetlana Prole/ Privatna arhiva

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno