Od SATC do kultnih romantičnih filmova: Znamo koje klasike Netflix vraća u 4. mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Od SATC do kultnih romantičnih filmova: Znamo koje klasike Netflix vraća u 4. mjesecu

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
23.3.2024.

Postoje serije i filmovi koji nas toliko inspiriraju i u čijoj se priči toliko i sami pronalazimo, da ih uvijek možemo gledati iznova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Netflix je svjestan toga da neka filmska i TV ostvarenja zauvijek stoje na listi omiljenih i da se mnogi raduju nekih starim, kultnim naslovima koji bude nostalgiju. Nakon što smo imali priliku ponovno bingati serije Gossip Girl, Prijatelji i Gilmore Girls, Netflix je odlučio obradovati sve nas s 3 naslova zbog kojih ćemo željno iščekivati 4. mjesec.
Donosimo 3 naslova koja stižu 1. 4. Mi smo već upisali taj datum u svoje planere i spremni smo na sate provedene ispred malih ekrana i povratak u prošlost. A vi?

Ovo su naslovi kojima se najviše radujemo.


Sex and the City

Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte četiri su djevojke čiji nas stil, prijateljstvo i ljubavne avanture zauvijek inspiriraju. Pronalazimo se u mnoštvu situacija koje one proživljavaju u seriji, bez obzira na vrijeme u kojemu je serija snimljena.

Danas nas, jednako kao i prije više od 20 godina, potiču da se odvažno nosimo sa svim životnim izazovima, da hrabro ističemo svoj karakter kroz modni izričaj i jasne stavove te da stvorimo oko sebe krug ljudi koji će nas uvijek podržavati i inspirirati.

 One day

Nedavno je na Netflix izašao serijal inspiriran istoimenim romanom i filmom iz 2011. Serija je u kratkom roku osvojila gledatelje diljem svijeta pa je Netflix odlučio na svoju platformu vratiti i ovaj ikonični romantični film. Iako volimo kemiju glumaca iz serije, Anne Hathaway i Jim Sturgess mnogima su i dalje jedan od omiljenih filmskih parova.

The English Patient

Kada govorimo o povratku u prošlost, Netflix nas s ovim filmom vraća čak do 1996. kada je film snimljen. Film krije izvanrednu glumačku postavu (Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Defoe, Colin Firth, Kristin Scott Thomas…) i radnju u kojoj se na intrigantan način isprepliću sudbine glavnih aktera. 

Bilo da želite ponovno pogledati ovu ljubavnu dramu ili tek otkriti o čemu se tu zapravo radi, vjerujemo da je dovoljno reći da je film nagrađen s 9 Oscara (uključujući i nagradu za najbolji film) i da ga već nestrpljivo čekate.


* * *
Naslovna fotografija: @justlikethatmax
Foto: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno