Vjenčanja: Donosimo vam inspiraciju za jedinstvene pozivnice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vjenčanja: Donosimo vam inspiraciju za jedinstvene pozivnice

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
24.1.2024.

Veliki dan je blizu i nedostaje vam samo još inspiracija za pozivnice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kroz vodič o organizaciji vjenčanja koji smo kreirali u saradnji sa Džan Weddings timom, u prethodnoj priči smo vam obećali pomoći i kada je riječ o odabiru pozivnica. Ako imate nedoumice koje se tiču planiranja vjenčanja i ako vam je izazovan pronalazak inspiracije svakako predlažemo da se osvrnete na ovaj vodič ovdje.

Ovaj "sitni" detalj jedan je od prvih na koje se fokusiramo prilikom potrage za inspiracijom i temom našeg vjenčanja. Želimo da budu usklađene s dekoracijom, da odgovaraju sezoni proslave vjenčanja, a nerijetko i interijeru. Uskočili smo u online svijet i potražili pozivnice koje će vam poslužiti kao inspiracija. 


Foto: @ledgewoodfinestationery


Minimalizam

Ponekad je ključ zaista u jednostavnosti. Počnite bez previše traganja za idealnom nijansom koja će se naći kao detalj na pozivnicama, bilo da je riječ o mašnici ili cvijeću. Istražite minimalističke opcije i monohromatski izgled

 

Foto: @pozivnice.ba


Koverte u boji

Minimalistička ili jednobojna pozivnica dobit će posebnu čar ako se odlučite upakovati ih u koverte u boji ili s interesantnim printom. Ovo će dodatno odgovoriti na potragu pozivnice koju je lako prilagoditi sezoni u kojoj planirate svoje vjenčanje

 

Foto: @gpinvitations

Lični pečat

Iako vjerujemo da vaša prva zamisao nije da sami kreirate pozivnice, ako imate vremena i ako želite izraziti svoju kreativnost ovo može biti još jedan odličan način da se opustite i uživate u procesu organizacije vjenčanja. 

Detalji poput pečata i sušenog cvijeća će pozivnicama dati posebnu dozu elegancije i prisnosti s gostima kojim ih uručujete. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @andi_artique 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno