Wow! Elvir Pandžić vas kroz fotografije vodi u jesensku šetnju na mistične, maglovite i impresivne bh. planine - Bonjour...

Wow! Elvir Pandžić vas kroz fotografije vodi u jesensku šetnju na mistične, maglovite i impresivne bh. planine

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
25.11.2021.

Planinarska tura jedan je od najljepših načina kako ispuniti svoje slobodno vrijeme tijekom jeseni, pogotovo u Bosni i Hercegovini koja krije mnoštvo odličnih planina za istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maglovite vazdazelene šume, nepregledni obzor prepun zelenila i čarobnih jesenskih boja samo je jedan od motiva koje je svojim objektivom i dronom zabilježio Elvir Pandžić.

Upravo nas Elvir danas zahvaljujući svojim fotografijama vodi na virtualnu planinarsku turu kroz Umoljane, Trebević i Skakavac radi koje ćete odmah poželjeti spremiti ruksak i krenuti u planinarski pohod.

Umoljani - Studeni potok

Ovo selo smješteno u općini Trnovo, na planini Bjelašnici osvaja svojom poviješću i ljepotom. Nalazi se na 1.353 m.n.v. i tijekom šetnje zasigurno ćete naići na starinske seoske kućice.

Više o Umoljanima možete otkriti ovdje, a na fotografijama ispod vidjeti ćete odlične kadrove Studenog potoka koji se nalazi samo par kilometara od sela Umoljani.

Trebević

Za maleni bijeg iz grada najdraža destinacija postati će vam Trebević.

Zanimljiv rekreativni i turistički centar jugoistočno od Sarajeva možete posjetiti autom ili žičarom i uživati u posebnoj i sanjivoj prirodi s najboljim pogledom.

Skakavac

Na putu prema vodopadu Skakavac, ova planinarska tura krije savršene poglede na doline obojane u najšarenije jesenske boje.

Udaljen 12 km od grada idealno je mjesto za vikend odmor i pješačenje.

*** 
Foto: Elvir Pandžić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno