5 stvari koje možete napraviti za svoju karijeru iz udobnosti doma - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

5 stvari koje možete napraviti za svoju karijeru iz udobnosti doma

POSLOVNI SAVJETI
30.3.2020.

Iako većina nas u ovom periodu radi od doma, to ne mora značiti da od kuće ne možete raditi na poboljšanju svoje karijere i postizanju poslovnog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, možda upravo ovo vrijeme doma može biti itekako sjajna prilika da se posvetimo stvarima za koje smo ranije koristili izliku da nemamo dovoljno vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj ostanak doma idealan je za buđenje kreativnosti, otkrivanje novih ili buđenje starih hobija te posvećivanje stvarima do kojih nam je iznimno stalno.

Tako ovo vrijeme možete iskoristiti za kreiranje sadržaja uz pomoć kojeg ćete se moći bolje promovirati ili ga uložiti u usavršavanje putem online kanala.
Također, ovo je jedinstvena prilika da ulaštite svoje online profile, kreirate zavidne životopise, uredite te blogove.
Opcija je mnogo, a njih 5 najefektivnijih otkrivamo u nastavku.

OSVJEŽITE INFORMACIJE NA VAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA I LINKEDINU

Ovo vrijeme idealno je da se posvetite nekim rutinskim aktivnostima za koje ranije niste imali vremena ili dovoljno fokusa. Upravo zato iskoristite vrijeme da uredite vaše društvene mreže, promijenite kontakte ukoliko je potrebno, osvježite portfolio novim radovima ili dodate neke nove vještine i iskustva koje ste postigli u posljednjem periodu.
Možete promijeniti i svoje profilne fotografije te prilagoditi opis profila po želji i učiniti vaše profile reprezentativnijima.

UČITE O STVARIMA KOJE VAS ZANIMAJU ONLINE

Kako biste vrijeme doma učinili što produktivnijim, vrijeme možete uložiti u učenje i usavršavanje novih vještina.
Bilo da je riječ o radu u Excellu, učenju novog jezika ili programiranju, ove stranice vam mogu u tome pomoći, a neke od njih će vam i dodijeliti certifikat za uspješno dovršene tečajeve.

ZAPOČNITE PROMOCIJU KROZ SVOJ BLOG ILI WEBSITE

Nikada nije bilo idealnije vrijeme da pokrenete kotačiće svoje kreativnosti i svoj hobi ili stalni posao preselite u online nebo i tamo kreirate neko posebno mjesto za sebe.
Kreirajte postove, izgradite portofolio i započnite izgradnju svog branda kroz online kanale.

ZAPOČNITE PROJEKT KOJI VAS VODI VAN VAŠE KOMFOR ZONE

Kada radimo od dana do dana, trčimo doma da spremimo večeru, budemo sa svojim najbližima i još kreiramo vrijeme za sebe, izazovno je posvetiti se nekim novim projektima, pogotovo ako nose dozu rizika sa sobom.
No, sada vrijeme doma možete iskoristiti da se bolje pripremite za te projekte i prihvatite ih objeručke, bilo da je riječ o projektu na poslu, izgradnji branda koji smo spominjali u točki iznad ili jednostavno o redizajnu doma.
Ovako realiziran projekt pomoći će vam da steknete više iskustva i na poseban način izgradite svoje samopouzdanje.

ČITAJTE POSLOVNE KNJIGE

Učenje kroz knjige i uz pomoć tuđih poslovnih iskustava ujedno je produktivan, ali i opuštajući hobi koji je idealan za realizaciju inicijative #OstaniKući. Za preporuke što čitati tijekom samoizolacije klik ovdje.

POSLOVNI SAVJETI , 30.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno