4 inspirativne knjige koje vrijedi pročitati ove godine

BONJOUR.CLUB
26.2.2020.

Putovanje vlakom ili busom na sastanak, slobodno poslijepodne ili odmor, sve su ovo odlične prilike za čitanje knjiga koje će nam dati dodatan uvid i savjete za razne svakodnevne avanture koje nas čekaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjige proširuju vidike, pune nas pozitivnom energijom, obogaćuju naš vokabular, sjajan su način ulaganja u našu edukaciju, pomažu nam da razvijamo određene vještine, fokusiranost, komunikativnost...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato smo izdvojili nekoliko novih naslova koje potpisuju uspješni poslovni ljudi koji su već pronašli rješenja za razne izazove i nedoumice s kojima se i mi susrećemo.

MAYBE YOU SHOULD TALK TO SOMEONE BY LORI GOTTLIEB

Govoreći o osobnom rastu, knjiga koju potpisuje poznata psihijatrica iz SAD-a, postala je bestseller zahvaljujući mogućnosti da čitatelje potakne da vide sami sebe kroz sasvim novu prizmu.
Knjiga vas vodi kroz unikatne priče s kojima se Lori susretala tijekom vlastite prakse, ali i kroz njeno putovanje i odlaske kod terapeuta.


THE SUBTLE ART OF NOT GIVING FUCK BY MARK MANSON

Poznati bloger Mark Manson kroz ovu knjigu poručuje da je sasvim OK ponekad biti negativan, ali i da je susret s realnosti i realističan pristup svakoj situaciju zapravo dobra stvar. Do sada je prodana u više od šest milijuna kopija.


GIRL, STOP APOLOGIZING: A SHAME-FREE PLAN FOR EMBRACING AND ACHIEVING YOUR GOALS BY RACHEL HOLLIS

Autorica bestsellera 'Girl, Wash Your Face', poznata govornica i poduzetnica kroz novu knjigu želi inspirirati žene da se prestanu ispričavati za svoje snove i da uistinu ostvare baš sve što žele u životu.


BECOMING BY MICHELLE OBAMA

Knjiga je podijeljena na tri dijela 'Moja priča', 'Naša priča' i 'Priča prve dame'. Na jedan vrlo zanimljiv način, Michelle vodi čitatelje kroz sve izazove s kojima se susrela, istovremeno inspirira, donosi mnoštvo savjeta, ali i pokazuje kako je to bilo graditi život po vlastitim pravilima.

BONJOUR.CLUB , 26.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno