Blagdanski stol I Gdje kupiti dekor u BiH? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo nekoliko osnovnih artikala s kojima možete pripremiti blagdanski stol

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
6.12.2023.

Odbrojavanje do blagdana uz adventski kalendar i vijenac već je počelo i sigurni smo da ste svi pomalo uzbuđeni zbog atmosfere koja vlada tijekom ovog perioda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Većina domova je ukrašena okićenim drvcem, dekoracijama, adventskim vijencima i lampicama pa u interijerima vlada posebno cozy atmosfera. To je upravo ona atmosfera koja je stvorena za druženje s najbližima i spremanje omiljenih kulinarskih delicija, ali i za ples uz nezaobilazne glazbene note i tekstove kao što je „Last Christmas I gave you my heart…".
 Da bi ambijent za blagovaonskim stolom odražavao blagdansku atmosferu, mi smo izdvojili nekoliko detalja koji su neophodni za Božićnu i novogodišnju večeru, ali i dekoracije koje će kreirati poseban ugođaj.

Tu je prije svega veliki stolnjak s decentnim zlatnim obrubom koji će poslužiti kao neutralna baza za sve ostale dodatke na stolu. Nezaobilazni su i tanjuri, a mi biramo one u nježnoj boji bjelokosti s reljefnim uzorkom grančica koje daju blagdanski šarm ovom jednostavnom dizajnu.

Za poseban ugođaj treba dodati i nekoliko svijeća, ali i zlatnih detalja poput pribora za jelo sa chic zlatnim efektom ili držača za salvete. Za kraj, donosimo čaše koje će se savršeno uklopiti u tu blagdansku priču svojim upečatljivim ombre efektom.

 Na vama je samo da još skuhate nekoliko blagdanskih delicija ili sitnih zalogaja u kojima će gosti uživati i okupljanje može početi.


Ovo su naši favoriti


* * *
Naslovna fotografija: @amaliedronnen

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno