Najavljujemo: Sajam vjenčanja ovog vikenda u Herceg Etno selu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najavljujemo: Sajam vjenčanja ovog vikenda u Herceg Etno selu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
21.3.2017.

Zadnji vikend ožujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjenčanja, mjestu gdje započinje vaše vjenčanje. Ovogodišnji 7. po redu Sajam vjenčanja ponovno je na jednom mjestu okupio izlagače iz domene organizacije vjenčanja. Tako će se svojom bogatom ponudom vjenčanica i večernjih haljina predstaviti salon Diamond bride , koji između ostalog nudi i večernje haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakus Sposa također će ponuditi najnovije kolekcije brandova Pronovias i San Patrick  , kao i La Perla koja jedina nudi popularne vjenčanice branda Berta.  Domaća dizajnerica Tea Rajić pokazat će svoje kreacije ne samo na štandu nego i na modnim revijama, kao i dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono i zagrebačka dizajnerica Kristina Burja.

Potragu za vjenčanim prstenom možete završiti na Sajmu jer  ćete u ponudi zlatarnica „Seiko“, „S&M“  i „ZAKS“ zasigurno pronaći svoju burmu, a u ponudi „Varteks Di Caprio“ i Martin Arbanas i idealno muško, svečano odijelo za svog mladoženju. I njemu je važno kako izgleda na taj dan!

Vjenčani buket i sama cvjetna dekoracija vašeg vjenčanja  vrlo je važna za ukupan dojam svadbene svečanosti. Cvjetne 'umjetnike'  „Inova Decor“ i  „Hederu“ ne trebamo posebno najavljivati jer njihovi kreativni timovi svojim su umijećem okitili mnoga vjenčanja Mostara i okolice ali moramo najaviti cvjetni atelier „Letizia“ iz Zagreba, čija će vlasnica Letizia Zadravec na cvjetnoj radionici predstaviti  novitete i posljednje trendove u luksuznoj dekoraciji vjenčanja. Cvjetnu radionicu na temu boho vjenčanja  održati će i „Hedera“, čiji vjenčani buketi ostavljaju bez daha!

sajamvjencanja 1

Po prvi puta predstavljamo i „Agenciju Seventeen  - dekoracije za vjenčanja“ koja donosi posebne i jedinstvene dekoracije, dekoracije od pravog kristala te prozirne Tiffany Chiavari stolice za crkvu te najam vozila. Automobil koji će vas voziti na dan vjenčanja svakako možete unajmiti i kod „Luksuzna vjenčanja rent a car“. Odabir vozila za vaš poseban dan biti će odraz vašeg statusa u društvu, kao i vašeg životnog stila. U ponudi imaju više vrsta luksuznih vozila, uključujući oldtimer-e i nova vozila.. U Rolls Royce Silver Wraith II zasigurno ćete biti zamijećeni sa stilom i elegancijom. Na Sajmu, možete dogovoriti i najam konja za potrebe dolaska na vjenčanje ili pak snimanje vjenčanih fotografije jer predstavit će se i „Konjički klub Stina“.

sajamvjencanja 3

Novitet 7. Sajma vjenčanja jest i radionica „Postani organizator vjenčanja“  u suradnji s „Weddings in Croatia – Organizator vjenčanja“ jer kontinuiranim povećanjem interesa sa stranih tržišta, javlja se potreba za pružanjem kvalitetne usluge organizacije vjenčanja, koja pokriva sve segmente od pronalaska idealne lokacije do besprijekorne realizacije na terenu. Ukoliko je organizator vjenčanja vaš poziv, potražite ih na Sajmu!

Među izlagačima predstavit će se i „360.com.hr“ s posebnom ponudom video snimanja u 360 stupnjeva. Kod njih nema propuštenog kadra; jer dok su ostali objektivi usmjereni prema točno određenom smjeru,njihovi snimaju svugdje. I sve!, zanimljivo, zar ne? Pri odabiru fotografa, moći ćete se odlučiti između Waf sudia i Foxmedia iz Viteza, koji u svojoj ponudi ima i vjenčanu akademiju za ostale fotografe-početnike. 

Svakako pogledajte i ponudu „San Marino torte i kolači“, „Balon centar“, „Slim Line“,  „Poliklinika Musa“, „Šatori Galić“, „Lumen“, „Gloria kozmetika“, „Wedding studio - studio vjenčanja“, „Dominik pozivnice i catering“, „Ples na oblacima“, 'Make up by Zdenka Ostojić', frizerski salon 'Vip saloon' , „Fotkaona“, te mnogih drugih. Sve bilješke i dogovore oko planiranja vašeg vjenčanja možete ubilježiti u popularni CHICovnik,  kojeg ćete moći i kupiti na Sajmu.

sajamvjencanja 4

I ove godine Sajam vjenčanja organizira posebnu humanitarnu modnu reviju, i to u subotu, 25.3.2017. s početkom u 20:00 sati. Prihod od ulaznica donirat će Udruzi Susret iz Čitluka, udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama. Dođite, pogledajte najnovije modele vjenčanica, donirajte Udruzi i činite dobro! Na humanitarnoj modnoj reviji sudjelovat će, kao i sve godine do sada, poznate javne osobe s estrade a posebno možemo najaviti voditelje, prekrasnu Ornelu Višticu i  zabavnog Miroslava Škoru! SAVE THE DATE! jer vaše vjenčanje počinje već idući vikend!

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno