Vikende svi provode u Mostaru! Evo šta možete raditi u dva dana koji su pred nama. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vikende svi provode u Mostaru! Evo šta možete raditi u dva dana koji su pred nama.

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
10.5.2024.

Spremite se za još jedan vikend ispunjen aktivnostima jer smo se ovaj put fokusirali na Mostar i donosimo vam prijedloge kako da provedete vikend u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da u Mostar putujete vozom ili ste lokalac, vjerujemo da ćete kroz naš mini vodič doživjeti grad kao pravi turisti i iskusiti sve što pruža. Možda nećete uspjeti uvrstiti sve ove aktivnosti u svoj plan za vikend no, vjerujemo da nakon ovoga ne morate brinuti o tome da ćete vi i vaša ekipa imati pitanja poput: "Gdje ćemo nakon ovoga?" 

 Start

Dan počnite uz doručak ili brunch sa najinstagramičnijim doručkom i pogledom na Neretvu i Stari Most.

Urban Grill je jedna od onih dobro poznatih lokacija, a idealno je mjesto za lagani početak dana, solo, u paru ili većoj grupi.

 Shopping

Iako smo sigurni da ćete se najduže zadržati oko Starog Mosta, uživajući u pogledu i kreiranju super fotografija, ne zaboravite i na druge lijepe i zabavne dijelove grada. Na shopping turu se zaputite u Mepas Mall.


U subotu je party

Baš kao što smo u svom vodiču za ovaj mjesec u Sarajevu spomenuli, 11.5. je party i u Mostaru. U Omladinskom kulturnom centru Abrašević nastupa Musumeci.


Foto: @musumecirules

 

Lenjinovo šetalište

U jednom od omiljenih i najljepših dijelova grada posebno ćete uživati u ovom periodu godine. Lenjinovo šetalište idealno je za duge šetnje, razgovor i uživanje u okruženju koje je trenutno u punom cvatu.
 


Fortica

Šta radite ako već niste posjetili Zip Line Fortica

Bilo da želite uživati u WOW pogledu, kreirati najinteresantnije fotke za Instagram feed svojih followersa, ovo je ujedno i odlična prilika da uživate u buđenju adrenalina.

 

 

* * *
Naslovna fotografija: @elee.bs

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno