Kiss and Tell: Celebrity veze koje nismo očekivali - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kiss and Tell: Celebrity veze koje nismo očekivali

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
17.4.2024.

Pored toga što još uvijek svi šuškaju o jednom od najneočekivanijih spojeva Hollywooda – Kylie i Timothée, u posljednjih nekoliko sedmica sve veću pažnju privlače tri para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Moramo priznati, na prvu pomisao oba para su iznenađenje. No, što ih duže analizirate i posmatrate, shvatit ćete da ovi spojevi zaista imaju smisla. Krenimo od najvećeg iznenađenja.


Leonardo DiCaprio je zaručen?!?

Leonardo DiCaprio u vezi je sa Vittoriom Ceretti od augusta 2023. Par je pod lupom javnosti te svi prate njihove susrete, naročito jer su Vittoria i Gigi Hadid prijateljice. Vjerujemo da ste uspjeli uloviti i vijesti o njegovoj prethodnoj vezi – sa Gigi. Bliski izvor je za PEOPLE rekao: „Ona je vrlo slatka, simpatična i šarmantna. Izgleda da se stvarno sviđa Leu.“


Foto: @hollywoodlifeNakon što je za vrijeme jednog njihovog zajedničkog ručka na njenoj ruci uočen veliki, sjajni prsten, svaki trač koji se veže za ovaj par ima veze s prstenom i potencijalnim zarukama. Naravno, pored tračeva i šala koje se vežu za njene godine jer su sve njegove djevojke imale do 25 godina. 

Vittoria u junu puni 26 godina. Stay tuned!

 Zitti e Buoni

Baš kao u pjesmi Dove Cameron, kada vidimo ovaj par kažemo samo: „The universe must have divined this“. Pjevačica Dove Cameron i frontmen grupe Måneskin, Damiano David u vezi su već nekoliko mjeseci. Privlače posebnu pažnju Gen Z ekipe koja pokušava uloviti svaki njihov korak.


Foto: @vogueitaliaPored toga što uživamo u njihovoj skladnoj i lijepoj pojavi, ne možemo odoljeti maštanju o zajedničkoj pjesmi ova dva fenomenalna vokala.


Facts!

Sigurni smo da se sjećate kako smo se već osvrnuli na šuškanja o vezi Gigi Hadid i Bradley Coopera! Sada već možemo potvrditi da njih dvoje jesu u vezi. Našli su se na meti gossip magazina, fanova i online svijeta. 


Foto: @voguemagazine


Nakon Golden Globes dodjele nagrada Gigi i Bradleyu se na večeri pridružila njegova mama. Stvari postaju ozbiljne! 

* * * 
Naslovna fotografija: @vogueitalia

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno