Celebrity parovi: Ko je stvarno s kim u vezi? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Celebrity parovi: Ko je stvarno s kim u vezi?

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
11.11.2023.

"Ma jesu li stvarno zajedno ili je ovo samo dobar PR? Nema šanse."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od toga da li Leonardo DiCaprio zaista ima dobne granice koje presuđuju o tome da li ostaje u vezi s nekim pa sve do toga da li su Kylie i Timothée zaista u vezi ili nam Kris samo skreće pažnju s nečega. Priznajte! Barem jednom ste i vi šuškali i istraživali o nekom celebrity paru. 

Zaronili smo u sve internet svjetove i istražili celebrity parove koji ovih dana privlače najviše pažnje. Naravno, pored Vicky i Davida, Adam i Behati našli su se na našoj naslovnici kao par o kojem se dugo govorilo i od čije veze internet gossip nije očekivao mnogo, ali hej! Evo ih s trećom bebom na putu pa ovo imajmo na umu prije nego osudimo bilo koju od kombinacija iz nastavka.


Taylor i Travis

Jedan od parova koji privlači ubjedljivo najviše pažnje u posljednjih nekoliko sedmica. Od njihovih odjevnih kombinacija pa do praćenja da li se on pojavljuje na njenim koncertima i ona na njegovim utakmicama - ovo je par o kojem svi govore.

 Gigi i Bradley

Nama se sviđa kako izgledaju zajedno, a očigledno i svakom gossip online magazinu i njihovim fanovima jer svi još uvijek pokušavaju raspetljati da li ovdje ima nešto više od druženja i prijateljstva. Glasamo za zajednički red carpet look ovog para! 

 Kylie i Timothée

Guess what?! Kris Jenner nema veze s ovim tračevima. Kylie i Timothée su zaista u vezi.

 Zoe i Channing

Stigli smo do jednog od omiljenih Tumblr, Pinterest i Instagram parova. Prije dvije godine smo svi pretpostavljali da je riječ o PR priči i druženju zbog posla, međutim, prije nekoliko dana su online svijet obradovali objavljivanjem zaruka

 

* * *
Naslovna fotografija: @enews

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno