Za Dan zaljubljenih želimo ovu srcoliku biljku. Evo gdje je možete naručiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Za Dan zaljubljenih želimo ovu srcoliku biljku. Evo gdje je možete naručiti.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

LJUBAV & BRAK
8.2.2023.

Slatka, mala sobna biljka poznata i kao biljka za Valentinovo, hoya kerii u obliku srca je savršena alternativa buketu cvijeća koji možete pokloniti (i definitivno dobiti) za Dan zaljubljenih ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sweetheart", "Heart" ili "Valentine" Hoya (hoya kerrii) je lako prepoznati po listovima u obliku srca. Hoye, ili "voštane biljke" nazvane tako po svojim debelim, voštanim listovima, lagane su za njegu, sigurne su za kućne ljubimce, žive jako dugo, imaju prekrasne cvjetove nalik na porculan i narastu do velikih veličina i dužine.


 Ako ste zabrinuti za svoje vještine njegovanja ove biljke, ne brinite. Ne morate biti profesionalac u bašti da biste uživali u ovoj divnoj sobnoj biljci jer ne traži mnogo brige.

 


 

Kako je postala popularna, ovu biljku je postalo lakše pronaći pa smo se obradovali kad smo je vidjeli u ponudi i kod nas.

Naime, @katkus.shop iz Sarajeva zadužen je da ove godine izmami osmijeh na lice vašim dragim osobama sa Hoya kerri biljkom. Naravno, sve to uz personalizirani motiv ili poruku na saksiji.

 Budući da su količine ograničene naš savjet je da im se javite što prije na Instagram ili Facebook profilu.

 


***
Naslovna fotografija: @katkus.shop

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno