Sjećate se serije 90210? Tori Spelling sinoć je blistala u Kaftan Studio suknji! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sjećate se serije 90210? Tori Spelling sinoć je blistala u Kaftan Studio suknji!

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
30.3.2023.

Pop kulturu 90-ih godina ne možemo opisati bez popularnih serija kao što su Melrose Place, Baywatch, The Nanny te posebno bez popularne serije Beverly Hills, 90210.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Serija se prikazivala od 1990-2000. prateći život mladih ljudi u srednjoj školi pa do odraslih osoba. Popularnost serije je jasna i iz broja godina prikazivanja, a u godinama nakon su kreirane serije u sličnom stilu. 

Zvijezda ove serije, sigurno ćete se sjetiti, je i Tori Spelling, koja se sinoć prošetala u kreaciji bh. brenda Kaftan Studio. Ovaj domaći brend nas ne prestaje oduševljavati svojim kreacijama, ali i sa sve više suradnji sa velikim zvijezdama Hollywooda. Kaftan haljine kradu pažnju gdje god se pojave, bilo da je to u svjetskim modnim magazinima, dodjeli Zlatnog Globusa ili Sarajevo Film Festivalu. Tako je bilo i ovaj put.
 

Naime, prijateljica Tori Spelling, Laura Rugetti, frizerka poznatih osoba iz Hollywooda je sinoć imala predstavljanje svoje nove linije preparata za kosu pa su se njih dvije odlučile za isto izdanje. 


 Tori Spelling je nosila crnu, plisiranu suknju brenda Kaftan Studio, a za kombinacije je zaslužna stilistkinja Lisa Cera. Duga plava kosa, pink boja i prepoznatljiva suknja Kaftan Studia, sinoć su nam donijela dozu nostalgije iz 2000 -ih. Who wore it better

* * * 
Naslovna fotografija: @lisacstyles

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno