Ovo eko imanje u blizini Mostara odlično je mjesto za piknik s djecom. Upoznajte Farmu Ranč! - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Ovo eko imanje u blizini Mostara odlično je mjesto za piknik s djecom. Upoznajte Farmu Ranč!

PUTOVANJA
18.6.2021.

Kad dođu dani vikenda sigurno se poželite sa svojom obitelji ili prijateljima maknuti od gradske vreve i nekoliko sati provesti u prirodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već vjerojatno imate svoja omiljena mjesta na koja često odlazite kako biste mališanima uveselili slobodne dane te ih korisno i aktivno proveli zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko živite u blizini Mostara ili ste iz nekih drugih krajeva, a željeli biste otkriti nove, zanimljive lokacije za ugodan i razigran piknik, svakako na svoju listu stavite i Obiteljsko eko imanje Farma Ranč.

Ova privatna farma smještena je na Buni kod Mostara u mjestu Lakiševine i odlično je mjesto za dječje igre na otvorenom, obiteljski izlet s objedom ili jahanje konja.

Mjesto je pogodno za uživanje na svježem zraku, mali odmor za roditelje koji se bezbrižno mogu osvježiti uz kavicu i domaći kolač bez bojazni da će djeca nekamo odlutati.

Dolaskom na Ranč djeca mogu vidjeti i nahraniti domaće životinje što je odlična prilika za sve one koji nemaju priliku tako često vidjeti patke, zečeve, guske ili koze.

Na imanju će vas dočekati domaćin Zdravko, a ovdje možete dogovoriti i organizaciju rođendana, raznih proslava i radionica.

Farma Ranč idealno je mjesto za izlete i šetnju prirodom koji su upotpunjeni domaćom hranom, voćem i povrćem. Više detalja oko rezervacija potražite na ovom linku.

***

Naslovna fotografija: @_rahela_3
Tekst: Ana Bošnjak 

PUTOVANJA , 18.6.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

@_rahela_3

Podijeli:

Posljednje objavljeno