Bonjour.Talks: S Ajlom Hadžić o FEEL GOOD projektu, motivaciji i poduzetništvu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Talks: S Ajlom Hadžić o FEEL GOOD projektu, motivaciji i poduzetništvu

Tekst:

Bonjour.ba

INTERVJU
15.3.2024.

Vjerujemo da ste s nestrpljenjem dočekali naš novi Bonjour.Talk!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Već neko vrijeme na sve vaše ekrane donosimo Bonjour.Talks s našom osnivačicom Anom Ćavar. Do sada smo vam donijeli uzbudljive razgovore iz oblasti biznisa i kulture, a sada je vrijeme da zakoračimo u predstavljanje još jedne snažne žene i ženskog poduzetništva.
Kroz FEEL GOOD projekat podržali smo više od 300 poduzetnica i uložili više od 28 000 KM za njihovu promociju i edukaciju. U ovoj priči, rame uz rame s Bonjour.ba timom stajao je dm drogerie markt, a posebno se izdvojila jedna dama.


Ajla Hadžić, marketing menadžerica dmBiH


Ajla Hadžić je marketing menadžerica dmBiH. Svojim višegodišnjim radom u ovoj kompaniji marketing tim dm drogerie markt pod njenim vodstvom izgradio je specifičnu vezu koja je pokretač sjajnih priča koje svakodnevno izlaze iz njihovog tima. U izrazito kratkom vremenskom periodu dm drogerie markt kreirao je svoj online shop, dm aplikaciju i dm live, a sve to uz maksimalnu podršku marketing odjela.
U jedanaestom mjesecu prošle godine održali smo 2. dm akademiju za bh. poduzetnice u Sarajevu. Ovo je već četvrto izdanje FEEL GOOD majice, a kroz projekt su realizovani i edukativni webinari, profesionalna fotografisanja poduzetnica i njihovih proizvoda, ali i promocija njihovih brendova.

Učesnice posljednje akademije su uz Jelenu Radonja, asortiman menadžericu dmBiH i Ajlu Hadžić, koje su govorile o vlastitom iskustvu, imale priliku više o plasmanu proizvoda na ciljano tržište, ambalaži proizvoda i brandingu.
Uzimajući u obzir da u šestom mjesecu u vaše domove stižemo s novom FEEL GOOD majicom, logičan slijed je da istu najavimo kroz naš Bonjour.Talks intervju s Ajlom Hadžić. Kroz ovaj razgovor upoznat ćete bolje Ajlu. Koje lekcije nosi sa sobom sa dm akademije za bh poduzetnice i kako motiviše svoj tim?  

 Baš kao i ovaj, svaki Bonjour.Talks video dostupan je na našim Instagram, Facebook, TikTok i YouTube kanalima.


Ana Ćavar, osnivačica Bonjour.ba i Ajla Hadžić marketing menadžerica dmBiH


Stay tuned jer donosimo nove sjajne, motivirajuće priče i razgovore!

* * *
Foto i video: Ervin Golubović za Bonjour.ba
Lokacija: Sazu studio

Povezani članci

Najpopularniji članci