3 trenda koja smo primijetili u BiH kroz Bonjour.Street Style izvještaj - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 trenda koja smo primijetili u BiH kroz Bonjour.Street Style izvještaj

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
30.12.2022.

Sada već sve popularniji Bonjour.Street Style izvještaj nam otkiva i koji su to trendovi popularni među bh. damama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponovo smo zavirili na našu ovomjesečnu street style priču i detaljnije se osvrnuli na svaku od kombinacija koju su naše dame nosile. Priznajemo da se svaki put oduševimo kreativnošću i stilom s ulica Sarajeva. Za oko nam je zapalo nekoliko popularnih komada o kojima smo često pisali i na Bonjour.ba portalu. 

 

Baloner u boji vina


Iako je svaka od kombinacija iz Bonjour.Street Stylea posebna na svoj način, opazili smo nekoliko zanimljivih i trendy komada. Kada pogledamo kombinaciju Hilde Halilović, koja je naše lice s naslovnice, vidjet ćemo da njeguje stil popularniji među generacijom Z, no njen baloner u boji vina bi nosile dame bez obzira na stil i godine. 

Inuikii čizme 

Drugi komad koji smo pomalo i očekivali da ćemo vidjeti jesu Inuikii čizme. Teško da se možemo sjetiti nekog drugog modela čizama da je imao ovoliku popularnost zadnjih sezona. Definitivno je jedan od zimskih favorita mnogih od nas. 

 Monohromatske kombinacije 


Za kraj smo ostavili monohromatske kombinacije o kojima često govorimo. Uvijek izgledaju posebno, dobro stilizirano i stylish. Ne čudi da smo mogli vidjeti nekoliko takvih na ulicama. Počevši od cijele nude kombinacije do popularnih ljubičastih i pink nijansi. 

 Veselimo se narednom izvještaju, vašim kombinacijama, ali i nekim novim trendovima koji nas čekaju u 2023. Za koji od ovih biste se vi odlučili? 

* * * 
Fotografije: Enida Kajević za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno