Pronašli smo high street verziju popularnih Inuikii čizama koje ćete rado nositi ove zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Pronašli smo high street verziju popularnih Inuikii čizama koje ćete rado nositi ove zime

Tekst:

Ana Rotim

HIGH STREET
15.11.2022.

Sad dok još temperature nisu pale ispod ništice, poželjeli smo investirati u toplije artikle u kojima će nam biti ugodno tijekom nadolazećeg razdoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga komadi poput toplih i ugodnih čizama i ove godine našli su se na vrhu liste želja brojnih dama. Prednost i ove sezone imaju neodoljivi modeli, zanimljivog dizajna koji osim što će našem looku dati cozy notu isto tako će učiniti da se osjećamo ugodno i tijekom najhladnijih dana. 

Naime, chunky model s vezicama koji je zvijezda luksuznog brenda obuće Inuikii i ove sezone must have komad je obuće sudeći po trendsettericama. Upravo zato ove sezone našu pažnju ukrale su čizme španjolskog high street brenda MANGO koje neodoljivo podsjećaju na slavni model Inuikii čizama. 


MANGO 179 KM


S obzirom da je ovaj MANGO model vrlo brzo postao hit među djevojkama najtraženije veličine trenutno su raspordane na službenoj stranici, no možete se pribilježiti na listu čekanja te dobiti obavijest kada model bude dostupan.

Jesu li i vašu pažnju ukrale ove neodoljive čizme?

* * *
Naslovna fotografija: @bielickalicja

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno