4 savjeta uz koja ćete izabrati baloner koji vam pristaje savršeno - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 savjeta uz koja ćete izabrati baloner koji vam pristaje savršeno

Tekst:

Marija Perić

STILSKI SAVJETI
28.8.2022.

Jesen je i službeno vrijeme da napokon potražimo taj baloner i nosimo ga u svim mogućim kombinacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što je ovaj komad odjeće izuzetno elegantan i stylish, u njemu se osjećamo kao celebrity dama koju love paparazzi, ali i kao glavna heroina u novom akcijskom filmu. Tako će baloner biti odličan dodatak vašim poslovnim izdanjima, a nakon posla vrlo lako ćete ga obući za druženja, večere ili date. Zabavan je za kombiniranje jer svaku kombinaciju uspijeva podići na novu razinu, posebice ako nam baloner odlično stoji. Kako biste pronašli baloner čija boja odlično odgovara vašem tenu i karakteru, ali i baloner koji će vam odlično pristajati, u nastavku smo izdvojili 4 savjeta za koja ćete htjeti znati.

 4 savjeta za odabir savršenog balonera
 

Dužina balonera
 

Bez obzira koliko ste visoki, baloner svojom dužinom može laskati vašoj građi. No, prije nego kupite baloner, imajte na umu da kraći baloneri bolje pristaju nižim damama, a baloneri koji sežu gotovo do poda odlično pristaju visokim damama.

 Boja balonera
 

Danas na policama trgovina možete primijetiti široku paletu boja kad su u pitanju baloneri. No, ako se želite držati klasika i svoj baloner imati u ormaru duži niz godina, preporučujemo neutralnije nijanse. Svjetlo smeđa će svima stajati odlično, kao i nešto tamnije smeđe nijanse. Uz to, odlično će se kombinirati uz ostale komade u vašoj garderobi. Ako ipak želite nešto drugačije, preporučujemo tamno plavi baloner, ali i onaj u boji senfa i maslinasto zelenoj mogu biti chic odabir.

 Dužina rukava i ramena
 

Kako bi vam baloner pristajao odlično, pripazite na detalje kao što su dužina rukava i širina ramena. Želite da baloner pada ravno od ramena prema rukavima i da vas ne zateže na tom predjelu. Također, lijep detalj će biti remenja u dnu rukava jer ćete ista remenja moći zategnuti i nositi baloner na nešto drugačiji način.  

 Remen na području struka
 

Tijekom odabira balonera imajte na umu i remen za baloner. Možete nositi izvorni ili dodati neki po svojoj želji. Jedno je sigurno, uz zavezan remen oko struka na baloneru brzo ćete dobiti osjećaj kao da ste upravo sišli sa seta nekog Bond filma i to je osjećaj koji želimo, zar ne?

 

 ***
Naslovna fotografija: @anoukyve

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno