Belma je svoju terasu pretvorila u modernu boho oazu, a mi donosimo detalje uređenja. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Belma je svoju terasu pretvorila u modernu boho oazu, a mi donosimo detalje uređenja.

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
25.8.2023.

Nakon dugog radnog dana, svi se rado povučemo u oazu koju smo kreirali prema svojoj zamisli, a koja nam donosi unutarnji mir i osjećaj ugode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Takav jedan ambijent kreirala je i Belma, dama koja je često gost naše gourmet rubrike. Već prije nam je privukla pažnju svojom neodoljivo uređenom kuhinjom, a ovaj put povukla nas je želja da povirimo na njenu terasu uređenu u boho stilu. Moramo priznati, tu bismo rado proveli ostatak dana pod dekicom, dok vjetar pleše s bijelim zastorima i stvara idiličan scenarij iz filmova.

Kombinacija zagasitih tonova plave, zelene i narančaste uz mješavinu uzoraka u neutralnim tonovima
, pretvorila je ovu terasu u pravi mali hedonistički kutak u kojem vlada opušteni, eklektični vibe. Belma nam je rekla nešto više o procesu uređenja i što za nju predstavlja ova terasa:

„Terasa mi je oduvijek bila omiljeni dio kuće. To je mjesto za odmor, opuštanje, dugo ispijanje kafice i najbolja druženja. Tom mišlju sam se vodila i prilikom renoviranja i opremanja naše nove terase. Željela sam da stvorim cozy ambijent za sjedenje i druženje, sa udobnim namještajem i detaljima koji će sve da podignu na viši nivo. Iako u budućnosti imamo još radova, trenutno samo imamo želju da uživamo i opuštamo se na našoj terasi što je duže moguće. :) “

Neka vas ova njena neodoljiva terasa inspirira kada budete kreirali svoje šarmantno utočište.

Pogledajte još fotografija


* * *
Foto: Belma Halilović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno