Pogledajte kako je Belma preuredila kupaonicu u modernu oazu za opuštanje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte kako je Belma preuredila kupaonicu u modernu oazu za opuštanje

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
17.11.2022.

Ako nas pratite duže vremena sigurno ste primijetili kako rado zavirujemo u domove bh. dama koje nas uvijek iznenade svojom pozornosti prema detaljima i jedinstvenim stilom uređenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Posebno nas veseli svaka interijer priča koja započinje preuređenjem, baš kao što je ova vezana za Belmin dom. Na Instagramu je poznajete ispred imena @h_belma_, a nedavno smo zavirili i u njenu preuređenu modernu kuhinju.

 Sada nas je Belma ljubazno provela i kroz redizajn njene kupaonice koja nas je osvojila zahvaljujući pločicama i jednostavnosti. Kad smo Belmu pitali što joj je bila inspiracija za uređenje, rekla je: „Inspiracija je, kao i u mnogim stvarima do sad, pronađena na Internetu. Pinterest i razne Instagram stranice pomogle su mi da stvorim jasnu sliku o kupaonicu kakvu želim (i kakvu mogu uklopiti u naš prostor). Ono što nam je pomoglo je činjenica da nismo morali planirati veš mašinu i sušilicu u prostor, tako da smo dobili veće mogućnosti za izbor kupatilskog namještaja i elemenata.

Odlučili smo se drvo koje se super uklopilo sa pločicama. Za pločice smo odabrali kombinaciju jednostavnih bijelih i španskih pločica kako bi dobili dinamičniji efekat. Kupaonica je još uvijek u fazi opremanja, gdje planiramo „ubaciti“ još par stvarčica i dodataka.“

 

***
Foto: Belma Halilović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno