Ocjena 8,6 znači da je serija nezaobilazna, a mi znamo o kojoj ovih dana svi pričaju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ocjena 8,6 znači da je serija nezaobilazna, a mi znamo o kojoj ovih dana svi pričaju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
23.4.2024.

Nova Netflix serija temelji se na istinitoj priči o komičaru i ženi koja postaje opsjednuta njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Komičar Richard Gadd, kreirao je seriju po istinitim događajima iz vlastitog života, o kojoj ovih dana svi pričaju. Serija Baby Reindeer prikazuje susret komičara s Marthom koji, iako je na prvu djelovao jako prijateljski, brzo prelazi u opsesivno uhođenje i ozbiljne prijetnje.


Foto: @mrrichardgadd

Foto: @mrrichardgaddGlavne uloge tumače Richard Gadd kao Donny Dunn i Jessica Gunning kao Martha, a priča istražuje slojeve progonstva na način koji izbjegava uobičajene klišeje, prikazujući ljudsku kompleksnost likova i pri tome ne osuđujući progonitelja.

Gadd, koji je adaptirao svoju predstavu u seriju, ističe da je želio uhvatiti mješavinu humora i teških emocija koje su prisutne u stvarnom životu. Serija ima sedam epizoda i dostupna je na Netflixu od 11. travnja, a od početka prikazivanja skupila je fanove diljem svijeta, zahvaljujući iskreno prikazanim emocijama i realnosti života na malim ekranima.


Foto: @mrrichardgadd

Foto: @mrrichardgaddGlumci su uložili napore kako bi priču prikazali sa suosjećanjem prema svim likovima, a Gadd naglašava da je izazovno utjeloviti vlastitu traumatičnu prošlost na ekranu. Serija je priča o ljudskim iskustvima, s mješavinom humora i mračne napetosti, koja ni u jednom trenutku ne gubi na iskrenosti. Publika je seriju okarakterizirala kao nezaboravnu, originalnu, tešku za gledanje, ali isto tako i jako važno ostvarenje za shvatiti. 

Pogledajte trailer koji će vam pokazati dovoljno koliko treba da vas zaintrigira i da već danas počnete pratiti. Sudeći prema komentarima fanova, ali i visokoj ocjeni od 8,6 na IMDB platformi, sigurni smo da ćete ju pogledati u jednom dahu.


* * *
Naslovna fotografija: @mrrichardgadd

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno